Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Naturino beschermt de voeten van je kind bij elke stap

De leuke schoenen van Naturino houden specifiek rekening met de groei van de kindervoet. Dankzij innovatieve, technologische oplossingen zorgen de schoenen voor de juiste ontwikkeling van de voeten. Hierdoor kan een kind de producten van dit label springen, stoeien en dansen met onbeperkte bewegingsvrijheid. Bovendien knellen de modellen van het merk niet en hebben ze praktische klittenbandsluitingen op de sneakers en sandalen. Zo kunnen kinderen de schoenen snel aan- en uittrekken. Door daarnaast onder andere ook gebruik te maken van ergonomische voetbedden zijn de items van dit merk zeer kindvriendelijk te noemen. Naast de functionaliteit is voor Naturino het ontwerp ook zeer belangrijk. Zo heeft Naturino aandacht voor detail en leuke, speelse ontwerpen. De leuke bloemenpatronen en sterretjes zorgen ervoor dat kinderen met veel plezier de schoenen dragen.

Naturino kinderschoenen: kwaliteit uit Italië

Het merk Naturino werd in 1988 door het bedrijf Falc S.p.a opgericht. Dit Italiaanse bedrijf distribueert sinds 1974 mannen-, vrouwen- en kinderschoenen over de hele wereld. Met Naturino streeft het bedrijf de beste kwaliteit na voor de kindervoet. Daarom wordt er voortdurend aan de modellen gesleuteld. Typerend voor de producten van het label is het zandeffect in de kinderschoenen. Met dat effect wordt geprobeerd de schoenen perfect te laten aanpassen aan de voeten van het kind. Naturino bootst het gevoel van zeezand na. Hierdoor wordt de voetboog op een zachte manier ontwikkeld en de gewrichten ondersteund. Naast deze techniek maakt het merk gebruik van verwijderbare, ergonomische en antibacteriële inlegzolen. Deze zolen zijn gemakkelijk te wassen, wat voorkomt dat de voet gaat zweten. Daarnaast zorgt het model dankzij deze technieken voor een comfortabele en veilige pasvorm.

Exclusief Natex-membraan voor waterdichte schoenen

De kindvriendelijke schoenen van Naturino bieden de ideale ondersteuning voor de juiste voet ontwikkeling. Dankzij de innovatie en design van het merk, hebben ze een exclusief Natex-membraan ontwikkeld. Door dit membraan zijn de schoenen waterdicht en dat de voeten kunnen ademen, terwijl er geen vocht of vuiligheid in de schoenen kan binnendringen. Dit zorgt ervoor dat de producten ideaal zijn voor ieder weertype. Zelfs in de natste regenbui blijven de voeten droog en warm. Het schoenenmerk blijft zich vernieuwen met innovatieve technieken. Hierbij wordt het ontwerpteam ondersteund door samenwerkingen met kinderartsen en directe dialogen met ouders. Zo biedt Naturino modieuze kinderschoenen waarbij de ontwikkeling en groei van de kinderen voorop staat.