WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader
Items van het merk filteren
Alle producten van clic2

clic! Schoenen – design en comfort in één

Net zoals bij schoenen voor volwassenen vallen er binnen de kinderschoenen altijd wel enkele trends te onderscheiden. Soms lopen die voor beide categorieën gelijk, wat betekent dat mama, papa en zoon of dochter ook gelijkaardig schoeisel kunnen dragen. Leuk, zo’n mini-me! Het Spaanse clic!, een familiezaak die sinds midden jaren 90 actief is binnen de schoenensector, volgt de laatste mode in elk geval nauwgezet op. Naast het design is er nog een factor waar ze niet op toegeven, en dat is natuurlijk de kwaliteit en het comfort van hun producten. Logisch ook, want wanneer het op schoenen voor je kinderen aankomt, zijn er enkele extra elementen waarmee je rekening moet houden.

Voldoende steun en draagcomfort met schoenen van clic!

Je kind is in volle ontwikkeling, dus volgen de kleertjes en schoenparen elkaar in sneltempo op. Er gaat toch echt niets boven nieuwe schoenen van clic!. Anti-slip en/of kunststof zolen zorgen voor voldoende steun en stabiliteit voor spelende kinderen en dankzij het lage hakje zit de voet van je kind in de juiste groeipositie. Om te vermijden dat je kleine schat een verkeerd looppatroon zou aanleren, zorg je voor voldoende variatie, dus verschillende types schoenen. Met wat geluk heb je een kleine fashionista of fashionisto in huis die maar al te graag mee komt kiezen!

Prinsessenstijl of casual chic(!)?

Bij clic! vind je schoenen voor elk seizoen en voor elke stijl. Meisjes die een carrière als prinses ambiëren, smelten voor alles wat roze is en glanst. Lees: met lichtroze, zacht gevoerde laarsjes komen ze de winter door en ’s zomers zorg je dat er een paar glittersandalen in de kast staat. Maar niet elk meisje houdt van die romantische touch. Is jouw dochter ook eerder fan van een stoerdere of casual stijl? Dan vind je bij clic! voldoende donkerblauwe, zwarte of bruine modellen zonder al te veel tierlantijntjes. Kruip dus bij exceptie snel samen met je kind achter de computer, bekijk welke items zijn afgeprijsd en sla je slag in de sale. En kijk misschien meteen of je voor jezelf een bijpassend paar op de kop kunt tikken!