14% korting op ALLES in de SALE5

SALE14Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Gestreepte shirts voor heren416

Gestreept shirt voor heren: chic en casual tegelijkertijd

Een goede collectie shirts is belangrijk voor iedere man. Deze kan je namelijk ontzettend gemakkelijk combineren, waardoor ze altijd goed van pas komen. Een gestreept shirt voor heren hoort bij de belangrijkste basics. De shirts hebben meestal een Franse uitstraling, maar tegenwoordig kan je ook talloze moderne modellen vinden. Op het gebied van gestreepte shirts heb je de keuze uit exemplaren met lange en koste mouwen. Je kunt dus het hele jaar door stijlvol voor de dag komen met deze modieuze items. Een gestreept shirt voor heren past bovendien bij iedere stijl: van zakelijk tot urban.

Kleurrijke hersenshirts met strepen

Je denkt misschien dat een gestreept shirt voor heren er altijd hetzelfde uitziet, maar niets is minder waar. Er zijn namelijk talloze variaties verkrijgbaar die allemaal hun eigen uitstraling hebben. De klassieke look is natuurlijk het witte shirt met dunne zwarte of blauwe strepen. Dit soort modellen zijn perfect voor in de zomer vanwege hun lichte uitstraling. In de winter kan je juist het tegenovergestelde dragen: donkere T-shirts met lichte strepen. Deze shirts worden iets stoerder wanneer de strepen breder en opvallender zijn. Je kunt daarnaast ook voor een gekleurd exemplaar kiezen, bijvoorbeeld met streepjes in alle kleuren van de regenboog. Horizontale strepen worden het meeste gebruikt voor casual items, terwijl je verticale strepen juist veel terugvindt in chique overhemden.

De vele looks van gestreepte T-shirts voor heren

Voor een belangrijke dag op kantoor draag je een gestreept shirt voor heren gemakkelijk onder een blazer. Zorg er dan wel voor dat de blazer een rustige kleur en geen print heeft, want zo houd je je outfit in balans. Maak de look klassiek door er een wijde pantalon onder te dragen, of ga voor een moderne stijl en kies een mooie chino uit. Voor een leuke middag met je vrienden zijn gestreepte hersenshirts ook ideaal. Je hoeft er maar een spijkerbroek en wat gympen bij aan te trekken en je bent klaar voor je dag. Voor een feestje kan je iets meer uit de kast halen, bijvoorbeeld door je gympen in te ruilen voor espadrilles. In combinatie met je gestreept shirt voor heren zie jij er op deze manier ontzettend zomers uit.