ALLEEN IN DE APP: tot wel 40% EXTRA korting5


Herenmode: sta je mannetje in de perfecte outfit

De zelfverzekerde man weet wat hij wil. Met een ruime keus aan herenmode leg je de basis voor een trendy garderobe die bovendien praktisch en comfortabel is. Creëer de perfecte look voor op kantoor, voor als je gaat sporten of voor een spannende date. En met een paar praktische items in de kast kun je eindeloos combineren en stel je in een handomdraai diverse outfits samen. Wie zegt dat mode alleen voor vrouwen is? Als man laat jij net zo goed jouw persoonlijke stijl spreken door middel van je kleding. Stoere motormuizen gaan voor zwart, denim en leer. Carrièretijgers kiezen voor stijlvolle herenmode en atleten gaan nog een blokje om in comfortabele sweatwear.

Stoere jeans, leren jassen en aaibare knitwear: herenmode in allerlei soorten en kleuren

Als het gaat om herenmode, dan zijn jeans de basis waarmee het begint. De perfecte casual look begint bij een goede spijkerbroek en maak je af met een T-shirt of trui en een paar sneakers of laarzen. Maar ook bij een semi-casual outfit horen jeans, in combinatie met bijvoorbeeld een overhemd en een blazer. Knitwear en denim zijn tijdloos en passen in elke kledingkast. Deze look verdwijnt eigenlijk nooit uit het modebeeld en combineer je makkelijk met andere stoffen en kledingitems. Dat geldt ook voor leer. Leer is van hoge kwaliteit, duurzaam en bovendien super hip. Een goede leren jas is een investering voor je garderobe en in jezelf!

Overhemden, colberts en T-shirts: de basis van elke mannengarderobe

Een onmisbaar stukje herenmode is het overhemd. Er komt altijd een gelegenheid waarbij je dit item nodig hebt. Dat is met een colbert net zo. Zelfs als je die maar af en toe draagt, hoor je er eentje in de kast te hebben hangen. Maar meer nog dan overhemden en colberts heb je als man voldoende T-shirts in verschillende kleuren en pasvormen nodig. Dit is het fundament voor elke look, of je nu kiest voor zakelijk, stijlvol of sportief. Maar wat je stijl ook is: voor elk seizoen is er herenmode waarmee jij zeker je mannetje zult staan!