Skip to main content

Ontdek onze SEIZOENSKORTINGEN: Tot wel -70%5


Strellson: kwaliteit en stijl

Het Zwitserse modelabel Strellson werd in de jaren tachtig opgericht door de voormalige eigenaren van Hugo Boss: Jochen en Uwe Holy. De eerste collectie bestond uit pakken, blazers en broeken en was direct populair in Duitsland, Nederland en Oostenrijk. Sindsdien is Strellson wereldwijd uitgegroeid tot een zeer succesvol merk voor mannen die weten wat ze willen. Het bedrijf maakt kleding en schoenen voor de moderne man, die stijlvolle items zoekt, perfect passend bij zijn persoonlijkheid. Met dit merk kies je voor kleding en schoenen van hoge kwaliteit als basis voor een smaakvolle garderobe. Strellson combineert stoer en stijl zonder dat het comfort verloren gaat.

Kleed je met vertrouwen

Strellson snapt wat mannen willen. Of het nu een perfect passend, mooi pak is met een paar brogues voor een succesvolle look op kantoor, of jeans met een leren jack en een paar laarzen voor de ultieme stoere look. Strellson Vind geweldiget dat je kleding iets zegt over je persoonlijkheid. Daarom heb je de keus uit een ruime collectie om jouw favoriete look te creëren. Die individualiteit komt naar voren bij de mogelijkheid om pakken samen te stellen met verschillende materialen: mix & match. Hiermee stelt het merk jou optimaal in staat je stijl en persoonlijke smaak te laten zien. Kies voor elke gelegenheid het juiste pak en krijg een perfect op maat gemaakte outfit.

Creëer een veelzijdige look voor elk moment van de dag

Naast een uitgebreide collectie pakken maakt Strellson ook zachte, comfortabele truien en vesten die je als basis kunt gebruiken voor een prima office look. Ruil je veterschoenen na het werk in voor een paar sneakers of boots en je kunt zo door naar de bar voor een borrel. Draag een jeans met een T-shirt en een trui of blazer voor die echte urban look. En met een veelzijdige schoenencollectie laat Strellson zien dat stijl en comfort samen kunnen gaan. Alle schoenen, of het nu sneakers, veterschoenen of laarzen zijn, hebben zolen met een licht profiel voor extra grip. Met Strellson creëer je simpel een veelzijdige look voor elk moment van de dag!