Ontdek onze SUMMER SALE: Tot wel -70%5

Kleding1.376

Altijd goed gekleed met SELECTED HOMME

SELECTED HOMME is het merk voor de man die er op een vanzelfsprekende manier goed uitziet. Hij weet waar hij zijn kleren moet kopen, en eenmaal aangekleed hoeft hij niet meer bij stil te staan bij zijn uiterlijk. Zo kan hij al zijn energie richten op zijn bezigheden. SELECTED HOMME is een Deens merk en hoort bij de Bestseller-groep. Dit is een groot familiebedrijf met verschillende kledingmerken die elk een eigen karakter hebben. SELECTED HOMME is in de eerste plaats stijlvol en met deze kleding ben je altijd goed gekleed. De basis waar je op kunt vertrouwen is SELECTED HOMME.

SELECTED HOMME Noorse truien

Bij SELECTED HOMME Vind geweldige je de klassiekers zoals een streepjesoverhemd, een effen overhemd, een simpel maar mooi T-shirt en een warm vest. Waar Scandinaviërs van houden zijn truien met ingebreide motieven. De mooie truien staan voor warmte, zowel letterlijk als figuurlijk. Deze Vind geweldige je zeker bij dit Deense merk. Je moet minstens één zo’n fijne trui bezitten, want ook in Nederland kan het zomaar ineens gaan sneeuwen. Sommige mannen dragen deze trui de hele winter door. Zij hebben het tot een stijl verheven en zien er goed uit. Andere mannen houden meer van een overhemd als ze naar hun werk gaan.

Elegant of sportief

De overhemden van dit merk zijn modern van vormgeving. De stijl is zakelijk met een vleugje casual, wat te zien is aan de details en de snit. Bij SELECTED HOMME Vind geweldige je alles wat een man nodig heeft, inclusief broeken, shirts en jassen. Het is een compleet merk en ook de leren jacks ontbreken niet. De kleding is perfect van pasvorm en beschikt over de juiste details. Eigenlijk onmisbaar. Veel mannen willen graag goed gekleed zijn, maar niet per se opvallen. Ze willen kleding die gegarandeerd van goede kwaliteit is. Ook willen ze op elk moment kunnen kiezen tussen elegant en sportief. En daarom kiezen ze voor SELECTED HOMME.

PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG