Tot wel -40% EXTRA! 2-6 werkdagen levertijd5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Revolution
59 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren
Revolution59

Eigentijdse en duurzame straatmode van RVLT (Revolution)

Toen RVLT (Revolution) in 1995 begon in het Deense Aarhus, lag er geen concreet concept klaar om de modewereld te veroveren. Sterker nog, dat was ook helemaal niet het doel van de oprichters. Zij wilden eigenlijk alleen een label opzetten met items waar ze zichzelf in konden vinden en herkennen. Inspiratie en creativiteit werd gehaald uit persoonlijke voorkeuren voor snowboarden, skiën, kunst, architectuur en grafisch ontwerp. Hiermee werd een eigentijds en duurzaam label opgezet met streetwear van hoge kwaliteit. Waar RVLT (Revolution) ooit begon met alleen een lijn van T-shirts met prints is het merk inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige collectie met ook knitwear, broeken, overhemden, long sleeves, jassen en accessoires.

Mode in ontwikkeling

RVLT (Revolution) blijft zich continu ontwikkelen. Het is naar eigen zeggen niet tijdloos – en dat is ook niet de bedoeling. Elk seizoen moet er een nieuwe collectie in de winkel liggen met goed zittende kleding voor een redelijke prijs. Het merk probeert het wiel dan ook niet opnieuw uit te vinden maar wil simpelweg kleding ontwerpen die het casual gevoel van de straat weergeeft zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. De designs zijn daarom vrij basic gehouden met een gestroomlijnd silhouet. Perfect als basis voor een casual chic of meer laid back stijl. De diversiteit van RVLT (Revolution) zal veel mannen aanspreken. Het merk is zeker niet bedoeld voor één doelgroep en onderscheidt zich door dat authentieke urban gevoel. Functionele mode voor elke setting.

Scandinavische degelijkheid als perfecte aanvulling op jouw garderobe

Elke mannengarderobe heeft basis items nodig met een goed stel T-shirts, truien en broeken. Een jas die tegen een stootje kan. RVLT (Revolution) biedt Scandinavische degelijkheid met items van hoge kwaliteit. Het kleurenpalet is over het algemeen vrij rustig gehouden, met basiskleuren als zwart, donkergrijs en blauw. Het merk werkt het liefst met veel aardetinten, waardoor het makkelijk combineren is. Zelfs meer sprekende kleuren als oranje en rood hebben een gedempte ondertoon. RVLT (Revolution) snapt dat mode niet overdreven hoeft te zijn en dat less soms ook echt more is. Kleding voor de moderne man die niet zoveel poespas wil in zijn outfits.