Skip to main content

Ontdek onze SEIZOENSKORTINGEN: Tot wel -70%5


Quiksilver: bijzonder sportieve mode

Quiksilver is een Australisch merk dat werd opgericht in 1969 en nog altijd een grote speler is in de fashionbranche. Nadat het erg populair was geworden in eigen land, besloot het om uit te breiden naar Amerika. Daar werd de focus niet alleen gelegd op de Amerikaanse, maar ook de wereldwijde kledingmarkt. De roots van Quiksilver liggen, mede dankzij zijn herkomst, vooral in de extreme sporten. Naast wintersport zijn daarom ook andere sporten en seizoenen van groot belang, zoals surfen. Hierdoor heeft het merk een ruime line-up in sportkleding en fashion. Hoewel Quiksilver inmiddels ook dameskleding produceert, heeft het merk altijd een sterke focus op mode en accessoires voor heren en jongens gehad.

Een grote, gevarieerde collectie

Quiksilver is erg populair vooral bij mensen die van sport en fashion houden. Dit komt met name door de hoge kwaliteit en designs van de kleding zelf, maar ook door het feit dat er kleding wordt gemaakt voor alle seizoenen. Uniek is daarbij dat het merk ook casual, alledaagse versies van de sportieve kleding maakt. Van leuke cargo shorts tot dikke winterjassen en van skibroeken tot overhemden, Quiksilver biedt het allemaal. En je krijgt altijd waar voor je geld. Daar komt nog eens bij dat de ontwerpers een oog houden op het ontwikkelings- en productieproces. Hierdoor worden alle artikelen, waaronder kleding en tassen, op een duurzame manier gemaakt.

Een ruim assortiment van één merk

Het assortiment van Quiksilver is zeer groot, zodat je met dit merk alle kanten op kunt. Ga je voor sportieve kleding of toch liever voor de casual kledingstukken die praktisch overal bij passen? In de collectie van Quiksilver zul je je absoluut op je gemak voelen en eenvoudig een complete outfit Vind geweldigeen. Dankzij de originele designs, de duurzaamheid van de artikelen en het hoogwaardige materiaal waarvan de producten worden gemaakt, is de kleding van Quiksilver echt de moeite waard. Iedere collectie weer.