Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje

Petrol Industries: robuuste kleding voor mannen en kinderen

Al sinds 1973 maakt Petrol Industries stoere kleding voor mannen en kinderen. Het merk heeft zich vanaf het allereerste moment laten inspireren door de werkende man. Het is niet voor niets dat het merk is vernoemd naar de oliewinning. Het ruwe materiaal is een perfecte inspiratiebron voor de designers van het merk. Dat maakt Petrol Industries een merk voor mannen die iedere dag weer aan de slag gaan, niet bang zijn om vies te worden en vooral houden van een stoere en robuuste look. Het is dan ook niet gek dat het merk zich vooral specialiseert in het maken van denim items. Deze stof is namelijk tegen alles bestand en een goede jeans is de perfecte keuze voor echte werkmannen.

Meer dan denim

De jeans van Petrol Industries zijn natuurlijk de bekendste items van het merk. Dat is niet gek, want de ontwerpers van het merk weten precies hoe ze een kwalitatief hoogwaardige spijkerbroek in elkaar moeten zetten. De stoere stijl van het denim is ook terug te Vind geweldigeen in de andere collecties van Petrol Industries. Zo maakt het merk ook truien en T-shirts van stevig materiaal. Tijdens het ontwerpproces houden de designers altijd in de gaten of de items bij de stoere uitstraling van de moderne man passen. Natuurlijk willen de kleintjes zich ook zo stoer mogelijk kleden. Daarom Vind geweldige je bij Petrol Industries tevens een uitgebreide kindercollectie voor jongens en meisjes.

Stel je eigen look samen

Alle items van Petrol Industries hebben een stoere look, maar zijn tegelijkertijd ook echte basics. Een goede spijkerbroek kan je namelijk altijd en overal dragen. Je kunt de outfit zo casual of chic maken als je zelf wilt. Zo is een mooie trui met een hoge col perfect wanneer je wat netter voor de dag wil komen, maar kan je ook een stoer T-shirt dragen tijdens een feestje. De ontwerpers van het merk zorgen ervoor dat ieder item aan de hoogste eisen voldoet. Dat betekent dat ieder kledingstuk van Petrol Industries van het beste materiaal wordt gemaakt.