Tot wel 40% EXTRA! 2-6 werkdagen levertijd5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
OLYMP
97 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren
OLYMP97

Olymp: stijlvolle herenmode van een familiebedrijf

Olymp is een familiebedrijf dat in 1951 door de Duitse textielondernemer Eugen Bezner in het leven werd geroepen. De oprichter koos voor de naam Olymp vanwege het gelijknamige gebergte en de mythologische plek van de goden. In de waskeuken van zijn woning in Bietigheim, 40 kilometer ten noorden van Stuttgart, produceerde hij met zes medewerkers herenoverhemden. De kwaliteit was bijzonder hoog en het succes daardoor direct groot. De speciale Original Bezner kraag waar Bezner mee werkte, werd al snel een begrip, omdat hij zo lang mee ging. In de jaren 90 breidden de zoon en kleinzoon van de oprichter het familiebedrijf daarom flink uit. En sinds oktober 2015 is dit merk officiële partner de Duitse Bundesliga voetbalclub Borussia Dortmund.

Een veelzijdige collectie

Een van de highlights van Olymp is de invoering van het strijkvrije overhemd in 1996. Gewoon wassen, drogen en aantrekken; ideaal voor de zakenman van vandaag. De collectie van het merk bevat daarnaast overhemden met lange mouwen, korte mouwen en extra korte mouwen, en de business overhemden zijn onderverdeeld in maar liefst zes lijnen. Daartoe behoren de Olymp Luxor modern fit, de Luxor comfort fit en de Soirée lijn (met galaoverhemden en hemden voor een chique gelegenheid). De Olymp No. Six super slim is onlangs toegevoegd en accentueert elk mannenlichaam dat graag gezien wil worden. De designkeuze bij de overhemden is groot, met onder andere creatieve patronen, maar ook klassiek wit. Van bruiloft tot business meeting en van een diner tot boswandeling: het merk weet steeds weer een stijlvolle collectie te ontwerpen.

Hoge kwaliteit met een elegante touch

Naast exclusieve herenoverhemden maakt Olymp poloshirts, T-shirts en accessoires zoals zijden pochets, zijden sjaals, vlinderdassen, eau de parfum en een uitgebreide lijn met stropdassen. Net als de overhemden heeft de serie stropdassen ook zes verschillende lijnen. De T-shirts, vaak in duoverpakking, zijn bedoeld om onder het overhemd te dragen. Jaarlijks verschijnen er vier nieuwe modecollecties op de markt. Door de specialisatie in herenkleding en het accent op herenoverhemden is dit een merk waar je als man niet omheen kunt. Vooral door de bijzonder hoge kwaliteit onderscheidt Olymp zich van andere modemerken en neemt het een unieke positie in.