Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

NOWADAYS, een authentieke stijl

NOWADAYS is een merk voor mannen die houden van stijlvolle eenvoud. Het merk is in 2012 opgericht in Düsseldorf en bleek echt in een behoefte te voorzien. Het gaat om kleding die wel basic is, maar ook karakter heeft. NOWADAYS kleding is casual, maar door de kwaliteit van het materiaal ook chic. De kleuren zijn neutraal maar interessant. Volgens het merk is vooral de kwaliteit van het weefsel van de kleding erg belangrijk. Dit is de reden dat ze voortdurend op reis zijn om in de ateliers zelf te overleggen met de medewerkers die de kleding maken. Reizen geeft ze ook de mogelijkheid om weer nieuwe ideeën op te doen en een frisse kijk te behouden.

NOWADAYS overhemden, een heel eigen stijl

Een belangrijke lijn van NOWADAYS is de overhemdencollectie. Overhemden zijn onmisbaar in een herengarderobe. Tegelijk moeten het niet altijd stijve modellen zijn. Traditie is goed, maar je kunt met een overhemd veel doen waardoor het weer een aangenaam kledingstuk wordt. De stof mag er een beetje ruig uitzien. Je kan een spelen met het model, bijvoorbeeld door het een sportieve kraag te geven. Je kan de kraag ook weglaten. Dan heb je alleen het boordje, wat een beetje bohemien is. Elegantie mag wel, en is zelfs een must. Die combinatie van stijl en vrijheid kenmerkt NOWADAYS.

Jassen maken de man

Misschien wel het belangrijkste kledingstuk waaraan je een merk kan herkennen, is de jas. Een jas met persoonlijkheid zet meteen de toon voor de indruk die je maakt. Zelf voel je je ook goed als je een mooie jas draagt. Bij NOWADAYS vind je tijdloze jassen, mooi van snit en pasvorm en met moderne stofbewerking. Soms is de jas sober en klassiek van stijl, bij andere modellen zijn er details die eruit springen. Nog steeds op een onderkoelde manier, want dat is de stijl van dit merk, maar daarom des te doeltreffender. Wil je er aantrekkelijk en zelfverzekerd uitzien, zonder te overdrijven? NOWADAYS begrijpt precies wat je bedoelt.