Ontdek onze SUMMER SALE: Tot wel -70%5

 Merkenheader

Naketano: diervriendelijk en casual

Het Duitse merk Naketano werd in 2005 opgericht door Jozo Lonac en Sascha Peljhan. Zij hadden een belangrijke visie, namelijk het ontwerpen van kleding die volledig diervriendelijk is. Dat betekent dat je geen wol, leer of bont terug zult zien in de designs van dit merk. Daarvoor maken de ontwerpers van Naketano kleding van duurzaam materiaal zoals bamboe. De items van dit merk zijn dus niet alleen goed voor modeliefhebbers, maar ook voor de wereld om ons heen. Kleding moet er mooi uitzien, maar tegelijkertijd ook van goede materiaal worden gemaakt. Dat lukt Naketano allebei. De stijlvolle items zijn ontzettend diervriendelijk, goed voor het milieu en blijven lang mooi.

Je favoriete kleding

De designers van Naketano hebben een belangrijk doel voor ogen. Ze willen namelijk je favoriete kledingstukken maken. Dat klinkt logisch, maar het betekent vooral dat de ontwerpers altijd op zoek zijn naar designs die je keer op keer weer uit je kledingkast tevoorschijn haalt. Het merk maakt vooral basics met een urban touch. Ook enkele Japanse invloeden worden verwerkt in de designs van Naketano. Het resultaat is een kledinglijn met strakke en simpele items die tegelijkertijd net iets anders zijn dan de basics die je al in je kast hebt hangen. De meest populaire items van het merk zijn de bekende truien en jassen met een losse col. Daarnaast maakt het merk ook jurken, broeken, T-shirts en blouses.

Een outfit voor iedere dag

De kleding van Naketano is geschikt voor iedere dag. Je kunt de basics eindeloos blijven combineren. Zo kan je een trui van het merk combineren met een nette broek en stijlvolle schoenen, zodat je stijlvol op je werk of een belangrijk evenement verschijnt. Tegelijkertijd komen truien en T-shirts ook perfect tot hun recht in combinatie met een spijkerbroek. Deze casual look is ideaal wanneer je een avondje uitgaat met je vrienden. Vooral je accessoires bepalen hoe casual of chic je outfit wordt. Het merk maakt kleding voor mannen en vrouwen, dus iedereen is in staat om eindeloos te mixen en matchen met de tijdloze basics van Naketano.