Skip to main content

Ontdek onze SEIZOENSKORTINGEN: Tot wel -70%5

Alle producten van Marc O'Polo833

MARC O'POLO: een revolutionaire start

In 1967 richtten de Zweden Rolf Lind, Göte Huss en de Amerikaan Jerry O'Sheets in Stockholm het modelabel MARC O'POLO op. Met hun eerste reclamecampagne op een modebeurs in Keulen trekt het drietal direct veel internationale aandacht. Het logo van deze campagne is een doodgewone aardbei en hun eerste kledingstuk is een met de hand geweven patchwork overhemd van Indisch katoen. De Duitser Werner Böck toont interesse voor de onconventionele strategie van de Amerikaan en de twee jonge Scandinaviërs. Met 50.000 DM startkapitaal en een klein team om zich heen schrijft hij in een binnenplaats van het Beierse plaatsje Stephanskirchen geschiedenis. In 2017 viert MARC O'POLO zijn 50-jarig jubileum met in de jubileumcampagne niemand minder dan popster Robbie Williams.

Terug naar sportief casual en denim

In 2000 besluit MARC O'POLO om minder met spijkerstof en denim te werken, en meer voor cleane ontwerpen te gaan zoals de klassieke trenchcoats, blazers en elegante avondkleding. In 2016 zet het label echter opnieuw koers richting denim met de presentatie van de MARC O'POLO DENIM collectie. Het assortiment van het label blijft daarom breed. De stijlvolle blazers voor vrouwen hangen hier naast de casual vesten en blouses voor diverse gelegenheden. Tot op de dag van vandaag is het gebruik van natuurlijk materiaal een uniek punt van MARC O'POLO. Naast kleding voor dames, heren, teens, kids en baby's is er ook ruimte voor badjassen, kussens, dekens, handdoeken en bedlinnen.

Geschikt voor alle gelegenheden, alle jaargetijden

MARC O'POLO komt jaarlijks met acht nieuwe collecties op de markt. Bij de heren zijn het de mantels, overhemden, vesten en broeken die zeer in trek zijn, bij de dames zijn het vooral blouses, truien en vesten. Ook op het gebied van schoenen behoudt MARC O'POLO de mix van een casual look en een elegante touch. Van sneakers tot klassieke herenschoenen en van enkellaarsjes tot stijlvolle loafers. Voor de koude tijd van het jaar biedt het label moderne mutsen en handschoenen, maar ook trendy zonnebrillen behoren tot het assortiment met accessoires.