Items van het merk filteren
Alle producten van KnowledgeCotton Apparel44

KnowledgeCotton Apparel: niet zomaar katoen

KnowledgeCotton Apparel maakt, zoals de naam al aangeeft, kleding van katoen. Maar de makers gaan veel verder dan dat: ze weten alles van katoen. Dit materiaal is eindeloos belangrijk voor de productie van comfortabele kleding en voor de economie van veel landen. KnowledgeCotton Apparel gebruikt alleen gecertificeerde, organische katoen. Dat betekent dat voor de productie ervan geen schadelijke middelen gebruikt worden. Dat is goed voor de mensen die het maken en voor het milieu. Verder geeft het een goed gevoel om mooie katoen te dragen waarvan je weet hoe die gemaakt is. Het merk komt uit Denemarken en is opgericht in 2008, maar het familiebedrijf bestaat eigenlijk al sinds eind jaren tachtig. Het merk heeft dus veel ervaring in het maken van de beste kleding van katoen.

Een compleet assortiment

KnowledgeCotton Apparel maakt kleding voor heren. Mannen hechten veel belang aan mode met een eerlijke uitstraling. Het eigentijdse design en de mooie materialen maken een kledinglijn die overtuigt. De prachtige chino’s zijn stijlvol genoeg om op elke belangrijke vergadering mee te verschijnen. Tegelijk zijn ze ook in je vrije tijd comfortabel en stylish. Je kunt er zo’n T-shirt van stevige katoen bij dragen. Dat die van hoge kwaliteit is, kun je zien aan de glans van de stof. De shirts zijn bedrukt met prachtige ontwerpen. De overhemden zijn ook gemaakt van soepel geweven katoen, en hebben ook die uitstraling van klasse. Ook gebruiken de ontwerpers graag andere natuurlijke materialen. Zo zijn de jacquard-truien gemaakt van wol.

KnowledgeCotton Apparel voor de stijlvolle man

KnowledgeCotton Apparel heeft een uitgebreid assortiment, en al hun kleding heeft diezelfde stijl en kwaliteit. Als je denkt dat dat saai is, dan moet je maar eens naar de kleurrijke sweaters kijken. Deense mode is heel stijlvol en casual chic, maar extravagantie op z’n tijd wordt op prijs gesteld. Mode is net zo afwisselend als het leven zelf. Je kunt deze stijl verder op je eigen manier interpreteren. Draag er een paar elegante schoenen of je favoriete sneakers bij. Een leren jack staat er geweldig bij, maar ook een wollen jas of zo’n trendy jack van het merk zelf. KnowledgeCotton Apparel is het merk voor de man die er niet alleen goed uit wil zien, maar voor net dat beetje meer gaat.