Ontdek onze SUMMER SALE: Tot wel -70%5

Accessoires107

Stijlvolle en betrouwbare horloges en accessoires van Kapten&Son

Het Duitse merk Kapten&Son maakt horloges en andere accessoires voor mannen en vrouwen. In 2014 hebben drie studenten het merk opgericht dat primair uit horloges bestond. Aanvankelijk moest Kapten&Son het vooral hebben van mond-tot-mondreclame op Instagram en via bloggers maar inmiddels heeft het merk een duidelijke plek veroverd binnen de modewereld. Elk item dat Kapten&Son maakt heeft een weloverwogen concept en design, is stijlvol en is bovenal betrouwbaar. Kapten&Son wil je inspireren om het avontuur op te zoeken, of je nu navigeert door de dagelijkse urban jungle of ergens ver weg nieuwe oorden verkent.

Stijlvolle accessoires voor iedereen die zich wereldburger voelt

Kapten&Son ziet de drager van zijn horloges en accessoires als 'Kaptens', onafhankelijke denkers die graag het avontuur opzoeken met een open blik. Kapten&Son ondersteunt deze mindset met vooruitstrevende producten. De horloges die het merk ontwerpt, zijn dan ook gestroomlijnd en hebben een strak design zonder onnodige opsmuk. Juist die Duitse degelijkheid en kwaliteit maken dat het merk zich onderscheidt. Soms is less nu eenmaal more en dat laat dit merk duidelijk zien in zijn ontwerpen die in al hun eenvoud stijlvol zijn. Kapten&Son is meer dan een merk, namelijk een lifestyle voor iedereen die zich wereldburger voelt.

Sta aan het roer van je leven!

Een goed horloge is meer dan een middel om de tijd te checken. Het is een sieraad om je pols. Daarom kijkt Kapten&Son naar de behoefte van elke man of vrouw bij de keus van een uurwerk. Niet alleen het model is belangrijk, maar ook de stijl en kleur van de horlogeband en het design van het uurwerk. Zo is een uiteenlopend aantal stijlen ontwikkeld waaruit je kunt kiezen. Bij de zonnebrillencollectie idem dito. Heel handig is dat hier rekening wordt gehouden met de vorm van je gezicht en dat je de keus hebt uit verschillende kleuren glazen. Dit maakt dat Kapten&Son als merk niet alleen heel stijlvol is, maar vooral ook zeer functioneel!

PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG