Skip to main content

Ontdek onze SEIZOENSKORTINGEN: Tot wel -70%5

Alle producten van JOOP!919

JOOP!: eigentijdse en elegante dames- en herenmode

Het merk JOOP! werd in 1978 in Hamburg door de Duitse ontwerper Wolfgang Joop opgericht. Om zichzelf van het merk te onderscheiden, plaatste Wolfgang Joop een uitroepteken achter zijn merknaam. Het uitroepteken staat ook voor de energie die in de trendsettende kleding te Vind geweldigeen is. In de loop der jaren werd het aanbod van het modemerk steeds ruimer. Nu is het kledingmerk zeer succesvol in vele landen met zijn dames-, heren- en kindermode, accessoires en woonartikelen. De parfumlijn is uiteraard ook zeer bekend.

Een klassieke, elegante stijl

JOOP! kenmerkt zich door zijn elegante en klassieke stijl. Vooral onder jonge mannen die trendy willen combineren met bijzonder stijlvol is het merk zeer populair. In de collectie is daarom veel kleding te Vind geweldigeen die zowel zakelijk als in je vrije tijd gedragen kan worden. Duurzaamheid en kwaliteit zijn daarbij zeer belangrijk. De onafhankelijke en moderne man Vind geweldiget bij dit merk wat hij zoekt. Vooral de pakken zijn zeer populair, aangezien deze een verzorgd, mannelijk en trendsettend statement maken. Ze hebben een mooie slanke snit, waardoor ze goed om het lichaam vallen. De kleding is bovendien uitstekend te combineren met andere modeaccessoires (van het merk zelf), zoals manchetknopen of een riem.

Kleed jezelf in een trendsettende look van JOOP!

Ook al zijn de pakken zeer populair, het kledingmerk is veel uitgebreider dan dit. Ben je bijvoorbeeld liever gekleed in een jeans of in een stoffen broek met een neutrale effen trui? Ook dan biedt JOOP! wat je zoekt. In alle mode is steeds de kenmerkende klassieke, elegante stijl terug te Vind geweldigeen. Zo kom je altijd goed voor de dag in een modebewuste outfit. Het is echter niet ouderwets, want de ontwerpers brengen op professionele wijze de laatste trends in de mode terug. JOOP! weet bovendien als geen ander dat een outfit pas volledig af is door de details. Dat is wat je van het merk mag verwachten. Het is ideaal voor de modebewuste trendy man, die graag zeer stijlvol gekleed is.