ABOUT YOU Awards: 15% EXTRA korting op ALLES5

AYA15Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Kleding1.722
INDICODE JEANS Jeans 'Kaden' in de kleur Lichtgrijs, Productweergave

INDICODE JEANS

EUR 29,90
Beschikbare maten: 31-32, 33-34, 35-42, 38-46
INDICODE JEANS Tussenjas 'Amare' in de kleur Navy, Productweergave

INDICODE JEANS

EUR 64,90
Beschikbare maten: S, M, L, XL, XXL
INDICODE JEANS Broek in de kleur Zwart, Productweergave

Nieuw

INDICODE JEANS

EUR 26,90
Beschikbare maten: 31-32, 33, 34, 35-36, 38
INDICODE JEANS Tussenjas 'Trejo' in de kleur Kaki, Productweergave

-22%

INDICODE JEANS

EUR 69,90EUR 89,90
Beschikbare maten: S, M, L, XL, XXL
INDICODE JEANS Tussenjas in de kleur Navy / Wit, Productweergave

INDICODE JEANS

EUR 49,90
Beschikbare maten: S, M, XL, XXL
INDICODE JEANS Jeans 'Kaden' in de kleur Black denim, Productweergave

INDICODE JEANS

EUR 32,90
  • +2
Beschikbare maten: 31-32, 34, 35-36
INDICODE JEANS Jeans 'Kaden Holes' in de kleur Blauw denim, Productweergave

INDICODE JEANS

EUR 29,90
  • +1
Beschikbare maten: 31-32, 33, 34
INDICODE JEANS Jacke 'Keyse' in de kleur Lichtgrijs, Productweergave

INDICODE JEANS

EUR 64,90
Beschikbare maten: M, XL, XXL

INDICODE JEANS: alles draait om de jeans

INDICODE is een merk met een doel: mooie spullen maken van en om te combineren met spijkerstof. In 1991 begonnen ze in Denemarken met de verkoop van alleen maar denim. Ondertussen hebben ze meer spijkerstof-gerelateerde producten in hun assortiment. INDICODE JEANS’ slogan is ‘wear the code, follow our passion’ (in het Nederlands: draag de code, volg onze passie). En wat die passie precies is, dat moet ondertussen wel duidelijk zijn. INDICODE JEANS heeft trouwens naast spijkerstof ook nog wel oog voor andere belangrijke dingen, de oceanen bijvoorbeeld. In 2017 zijn ze een initiatief gestart om een deel van hun producten van afvalplastic uit de oceanen te maken. Het plastic is afgebroken en verweven met andere gerecyclede producten om zo een stof te maken die geschikt is voor het maken van kleding.

INDICODE JEANS gaat ver voor kwaliteit

Bij INDICODE JEANS zeggen ze niet alleen dat ze een passie hebben voor denim, ze kunnen het écht bewijzen. Ze gaan ver voor hun denim, letterlijk. Eén van de plekken waar INDICODE JEANS hun denim vandaan haalt is namelijk Japan. Japans denim is populair omdat het van zeer goede kwaliteit is. In Japan wordt op een traditionele manier denim gemaakt met behulp van vintage machines uit de Verenigde Staten. Dat levert spijkerstof op die met aandacht voor details is gemaakt, een stof die een nostalgisch gevoel oproept. Die soort denim is favoriet bij de ontwerpers INDICODE JEANS. Niet alle producten van INDICODE JEANS zijn van deze stof gemaakt, maar andere producten zoals tassen zijn wel heel mooi te combineren met jeans van Japanse spijkerstof.

INDICODE JEANS: relaxte, coole straatmode

De inspiratie voor de ontwerpen van INDICODE JEANS komt van straatmode, modeblogs en de muziekwereld. Dat kun je zien aan de stijl en de kleuren die voor de artikelen worden gebruikt. In elk artikel kun je een snufje street style en rock ‘n roll verwachten. Neem bijvoorbeeld de verschillende rugzakken, die absoluut niet misstaan in het straatbeeld van grote steden zoals New York, Tokyo en Berlijn. De rugzak is een hot item! In onze INDICODE JEANS aanbod kun je deze en andere accessoires en kleding Vind geweldigeen. Totdat zij uitverkocht zijn, natuurlijk!

PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL
Damescategorieën
Panty'sBootsNike sneakersTassenPoncho'sSkinny jeansChelsea bootsBasic truienLeren rokkenLaarzenBodywarmersPyjama'sCocktailjurkenVestenBomberjacksPositiekledingHoodiesMom jeansSweatpants
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 26-05-2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG