Skip to main content

Ontdek onze SEIZOENSKORTINGEN: Tot wel -70%5

Alle producten van FILA258

FILA: comfortabele, trendy kleding voor een sportieve look

Het van oorsprong Italiaanse merk FILA kent een lange geschiedenis. Het werd in 1911 opgericht door de broers Fila die kleding wilden produceren voor de bevolking van het stadje Biella en omstreken. Lange tijd was het hoofdproduct ondergoed, maar vanaf de jaren 70 begon het merk zich steeds meer op de productie van sportkleding te richten. Het bleek een slimme zet. De populariteit steeg enorm, zeker toen toptennisser Björn Borg zich aan FILA verbond. Tegenwoordig is het merk in Zuid-Koreaanse handen, maar de sportkleding en –schoenen zijn nog altijd even hip en populair.

Logosweaters en andere tijdloze items van FILA

Je hoeft geen topatleet te zijn, om de sportieve kleding van FILA te dragen. Naast de speciale tennis- en performance-collecties om optimale sportieve prestaties te leveren, zijn er ook fashion collecties voor vrouwen en mannen. Het zijn casual items waarmee je jouw dagelijkse outfits een sportieve draai geeft. Het merk bewijst dat je in comfortabele kleding heel trendy gekleed kunt gaan. De eenvoudige, maar stijlvolle ontwerpen zijn tijdloos en keren elk seizoen terug, maar dan in de kleuren en designs van dat moment. Denk aan de sweaters en T-shirts met het iconische logo waarin de afgelopen seizoenen menig fashionblogger is gespot.

Kleed jezelf van top tot teen in FILA

De sweaters en T-shirts zijn misschien de bekendste items, maar de collectie is veel uitgebreider. Je zou jezelf van top tot teen in FILA kunnen kleden met de comfortabele broeken en rokken van sweatstof, stoere korte jackets, sportieve T-shirtjurkjes en zelfs sokken en schoenen. Met accessoires als een muts of rugzak maak je jouw outfit helemaal af. De collectie is zowel qua kleur als ontwerp vrij basic. Je ziet elk seizoen veel simpele designs zoals strepen, geometrische vlakken en effen kledingstukken in bijvoorbeeld wit, zwart, donkerblauw, olijfgroen en rood. Het maakt de kleding makkelijk combineerbaar met andere casual items uit je garderobe, zodat je met FILA heel eenvoudig een sportieve, maar hippe outfit creëert.