Skip to main content

Ontdek onze SEIZOENSKORTINGEN: Tot wel -70%5


De Italiaanse klasse van ellesse

Al sinds 1959 is ellesse trouw aan zijn eigen stijl. De herkenbare klasse van dit merk begint als oprichter Leonardo Servadio besluit zijn eigen skikleding te maken. Hij is kleermaker in Perugia, Italië. De stijl en het vakmanschap van de nieuwe skikleding worden gewaardeerd door professionele en recreatie-skiërs. De ski-outfits zijn comfortabel maar vooral ook modieus, met hun perfecte pasvorm en mooie kleuren. In de jaren zeventig werd ellesse beschouwd als belangrijk voorbeeld van Italiaans design. Naast de skisport werd tennis het zwaartepunt van dit merk. Wie kent niet de shirts met het logo en de naam? Nog steeds zijn deze populair, evenals de sweaters met hetzelfde opschrift.

Ski, tennis en lifestyle

Ellesse overtuigt door zijn sobere elegantie. Kleding hoeft niet extravagant te zijn om mooi te zijn. Wel moet kleding met de grootste zorg gemaakt zijn van het beste materiaal. Achter zijn koele uiterlijk verbergt ellesse veel passie. Dat komt vooral terug in de wintersport outfits, die vaak wel een zekere extravagantie hebben. In de kleding voor elke dag en het leven in de stad worden deze twee gemengd. Het merk werkt vaak met grote kleurvlakken en heldere kleuren zoals rood en blauw. Ook grijs en wit zijn favorieten. Het geniale logo, dat een halve tennisbal met de punten van ski’s voorstelt, is altijd discreet aanwezig.

Tijdloze kwaliteit

Als je kwaliteit en tijdloze klasse levert, dan word je gewaardeerd. Door rustig zijn eigen gang te gaan houdt Ellesse zich zonder problemen staande naast merken die op spectaculaire wijze de aandacht trekken. Als je schoenen en kleding draagt van dit merk, straal je ook iets van die rust uit. Stijl verloochent zich niet, maar past zich aan je persoonlijkheid aan. De fijne katoenen T-shirts, de warme jassen en al die andere mooie kledingstukken zijn heel goed te combineren met bijvoorbeeld je favoriete jeans. Wie er gegarandeerd mooi en sportief wil uitzien, draagt ellesse.