WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


Element – To lead, not to follow!

Element is een prachtig merk wat is opgericht in Californië, in 1992 door Johnny Schillereff. Het werd destijds nog Underworld Element Skateboards genoemd. Momenteel is het merk onderdeel van het bedrijf Billabong. Bij Element ontwikkelen ze prachtige collecties voor zowel dames als heren voor jong en oud. De stijl loopt nogal uiteen en dat is wat dit merk ook zo aantrekkelijk maakt. Zo ontwikkelen ze stoere items met een beetje een nonchalante skater stijl, maar is er ook genoeg keuze uit stijlvolle en trendy items die gebaseerd zijn op de laatste mode trends. Het motto en de drijfveer van het merk is: ‘to lead, not to follow’. Iedereen is uniek en met de items van Element kun jij dit benadrukken.

Element is een waar sprookje voor alle sportieve mensen over de hele wereld

Er was eens een meisje die woonde in Zuid Californië en zij was erg creatief maar had het gevoel dat ze dit niet perse kwijt kon in haar leven. Toen ze op een date ging met een jongen genaamd Johnny veranderde haar wereld compleet. Deze jongen was ontzettend creatief en hij nam haar mee in de wereld van kunst, cultuur en skateboarden. Johnny liet haar zien dat je altijd je passie moet volgen en moet doen waar je hart harder van gaat kloppen. Hij richtte daarom het merk Element op en voor dit merk gaven ze verschillende skateboard shows om hun merk zo op de kaart te zetten. Het merk ging een behoorlijke groei door en naast een mannen collectie kwam er ook een vrouwen collectie. Deze uniseks collecties worden tot op de dag van vandaag met veel liefde ontvangen over de hele wereld.

De items van Element brengen jou naar een hoger niveau

Het merk Element is uniek omdat het creatieve brein achter het merk ontzettend veel passie heeft en zijn hoofd dagelijks ontploft van de nieuwe ideeën. Hierdoor blijft het merk constant vernieuwen en blijven ze gefocust om voor jou de mooiste en uniekste items te creëren. Er wordt alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen zodat jij kunt genieten van een optimaal draagcomfort. In het begin bestond de collectie alleen uit items voor skateboarden, maar momenteel is er een groot aanbod aan verschillende items zoals overhemden, jassen, jurken, vesten, T-shirts, schoenen en tassen. De nonchalante stijl is in elk item terug te vinden maar ze zijn absoluut uniek. Mode van Element is voor iedereen herkenbaar door het stijlvolle logo.