Skip to main content

Ontdek onze SEIZOENSKORTINGEN: Tot wel -70%5


Eastpak: beroemd en hoogwaardig

Eastpak is een Amerikaans bedrijf dat zich richt op het maken van tassen en kleding. Het bedrijf verkreeg internationale roem door zijn rugzakken. Het bedrijf werd opgericht door Monte Goldman, die tassen van het merk Eastern Canvas Products produceerde voor het Amerikaanse leger. Toen de militaire tassen ook steeds populairder werden onder studenten, en de zoon van Goldman hierover vertelde aan zijn vader, richtte Goldman zich steeds meer op de commerciële markt. Hij bracht daarom het merk Eastpak uit. Sinds 1976 worden de tassen in groten getale over de hele wereld verkocht. Tegenwoordig is Eastpak onderdeel van de VF Corporation, een bedrijf dat tal van grote merken onder zijn beheer heeft.

Een veelzijdige collectie

De collectie van Eastpak is divers en uitgebreid. Zo zijn er door de jaren heen tal van soorten tassen uitgebracht. Van de beroemde rugtas tot laptop- en schoudertassen. Deze tassen, verkrijgbaar in veel vormen en maten, passen vrijwel altijd bij de rest van je outfit. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in een groot scala aan kleuren en prints, waardoor je altijd een tas kunt Vind geweldigeen die helemaal bij je past. Naast de welbekende tassen is het bedrijf vandaag de dag ook bezig met andere handige schoolproducten. Je kunt hierbij onder andere denken aan etuis, gemaakt van dezelfde duurzame stof als de tassen van het merk.

Nooit meer iets anders dan een Eastpak

Daar waar andere tassen stoppen, blijft er één altijd weer boven komen. Eastpak-tassen zijn zoals de slogan: Built to Resist (gebouwd om te weerstaan). Dit betekent vooral dat de tassen tegen een stootje kunnen en lang meegaan. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal en er zit zelfs een levenslange fabrieksgarantie op. Mochten er fabrieksfouten naar boven komen (waardoor de tas kapot gaat) dan krijg je gewoon een nieuwe. Dit geeft ook het vertrouwen weer dat Eastpak in haar eigen producten heeft. Uiteraard is duurzaamheid enorm belangrijk tegenwoordig en omdat Eastpak op dat gebied juist uitblinkt, zijn de tassen altijd een bijzonder slimme aankoop.