WINTER SALE! Tot wel 60% korting5

 Merkenheader

DANIEL HECHTER: echte designermode

Het label van de befaamde Franse modeontwerper DANIEL HECHTER biedt designerkleding, voor iedereen die zich graag modieus en stijlvol kleedt. Zowel in casual look, als in de wat meer chique modellen voor mannen én vrouwen. Het assortiment bevat niet alleen kledinglijnen in uiteenlopende stijlen, zoals elegante jurken en tunieken voor dames, maar ook trendy jeans, smaakvolle tops en shirts. Ook voor de modebewuste man is er een aantrekkelijke collectie kostuums, colberts, shirts, pantalons en jassen. Daarnaast brengt DANIEL HECHTER ook een uiteenlopend assortiment accessoires, zoals horloges, lederwaren en parfums.

Stijlvolle mode voor een breed publiek

In 1962 lanceerde aanstormend modeontwerper DANIEL HECHTER zijn nieuwe label, waarmee hij ‘haute couture’ bereikbaar wilde maken voor een breed publiek. Dat maakte hem tot pionier om stijlvolle mode betaalbaar op de markt te brengen. En doordat zijn artistieke en elegante creaties inderdaad tegen een schappelijke prijs verkrijgbaar waren, slaagde hij in zijn opzet. Zijn collecties werden geliefd, waarmee de populariteit van zijn merk groeide. Daardoor wist hij al snel naam te maken in de modewereld. Na de succesvolle introductie op de catwalk breidde het label DANIEL HECHTER uit met een aantrekkelijke heren- en kindercollectie. Vervolgens werden ook sport- en vrijetijdskleding aan het assortiment toegevoegd, en in 1977 volgden items als meubels, parfums, horloges, lederwaren en dames- en herenschoenen. Vanaf 1996, onder de nieuwe Duitse eigenaar Rohde GmbH, verwierf het merk internationale allure, en inmiddels wordt het wereldwijd in meer dan 65 landen verkocht.

Toonaangevende ontwerpen van DANIEL HECHTER

DANIEL HECHTER staat voor een rijk assortiment aan designerkleding met een chique touch; mode die zich onderscheidt door onmiskenbare kwaliteit en hoogwaardige afwerking. Naast soepele materialen wordt er gewerkt met ontwerpen die opvallen door comfort, originaliteit en geraffineerde details. En doordat alle items bovendien goed met elkaar te combineren zijn, vormt de kledinglijn van DANIEL HECHTER een uitstekende aanvulling op je bestaande garderobe. Met name voor mensen die prijsstellen op een eigen, creatieve look, gecombineerd met klasse. Kenmerkend daarbij is het feit dat zijn collecties naadloos op het actuele modebeeld aansluit, zonder het eigen gezicht te verliezen. Want met de modieuze look van DANIEL HECHTER en zijn aantrekkelijke businessstijl, onderstreep je moeiteloos jouw persoonlijke lifestyle: elegantie gecombineerd met sportieve chique.