D.E.A.L International: kleurrijke boxershorts voor trendy mannen

D.E.A.L International is een internationaal label dat boxershorts maakt voor mannen die op zoek zijn naar ondergoed dat net even anders is dan de standaard setjes die je overal koopt. Dit Duitse merk voldoet aan die behoefte met boxershorts met grappige en kleurrijke prints. Van komische dierenprints tot retro opdrukken van oude videospelletjes of hamburgers. Natuurlijk heeft D.E.A.L International voor heren die liever iets subtielers hebben ook genoeg keus. Klassieke schotse ruitjes of een stoere camouflage print bijvoorbeeld. Een ding hebben alle boxershorts gemeen: je herkent de kwaliteit aan het merklabel op de voorkant. D.E.A.L International legt de lat hoog als het gaat om kwaliteitsondergoed en kiest voor een perfecte balans tussen comfort, stijl en humor.

D.E.A.L International: een revolutie voor herenondergoed

Zo'n 30 jaar geleden besloten Karl Heinz Rolfsmeier en Greg Lusinski D.E.A.L International op te richten omdat ze vonden dat het tijd werd de standaard eentonige boxershorts te vervangen door exemplaren die veel meer kleur hadden en ook de nodige dosis humor. Herenondergoed hoeft niet saai te zijn, vonden de ontwerpers. In een garage in Düsseldorf besloten Rolfsmeier en Lusinski - een voormalig honkballer, te experimenteren met materialen en kleurgebruik. Er werd gekozen voor een fijne katoenen stof en het ontwerp zat minder strak om de bovenbenen, waardoor er meer comfort ontstond. Daarnaast werd de tailleband van de boxershorts van elastisch materiaal gemaakt voor extra flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Die drie elementen, te weten comfort, stijl en kwaliteit maken D.E.A.L International terecht een revolutionair ondergoedmerk.

Perfecte prijs/kwaliteitverhouding

Niemand staat graag in zijn hemd maar met D.E.A.L International zeker wel. Elke collectie heeft weer nieuwe en charmante designs die je graag wil laten zien. Tijdloze streepjesmotieven doen het altijd goed maar voor net dat beetje extra ga je natuurlijk voor een paar boxershorts met lachende apen of kleurrijke papegaaien. Ondergoed hoeft niet langer eenvoudig te zijn maar mag iets stoers, sexy's en grappigs hebben. En met de duurzaamheid zit het ook wel goed want de boxershorts van dit merk gaan lang mee. De ontwerpen zijn zo leuk - met de bijzondere stoffen en opdrukken die worden gebruikt - dat je elke paar maanden wel nieuwe boxershorts van dit merk in je kast wil hebben. Met een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding verdienen de boxershorts van D.E.A.L International absoluut een plek in jouw ondergoedla.