Ontdek onze SUMMER SALE: Tot wel -70%5


Converse: toegankelijke fashion

Sinds het begin van de twintigste eeuw is het merk Converse actief in de fashion- en modebranche. Waar het zo'n honderd jaar geleden alleen maar ging om het produceren van schoenen met rubberzolen, is het bedrijf vandaag de dag een grote speler op het gebied van fashion. Converse werd opgericht in 1908 en in het jaar 1910 produceerde het bedrijf al zo'n 4000 paar schoenen per dag. Vanaf 1915 werd ook de sportmarkt steeds interessanter en toen de Tweede Wereldoorlog begon, werd Converse aangesteld als officiële leverancier van de kleding voor het Amerikaanse leger. Het bedrijf begon daarom met het maken van verschillende soorten kleding, waaronder pilotenpakken en speciale schoenen. Sinds 2003 is Converse onderdeel van Nike en worden vooral de populaire schoenen doorlopend geproduceerd.

De bekende schoen

Converse staat bij uitstek bekend om de kenmerkende schoenen. Ze zijn bijzonder eigentijds en het design is uniek. Ze zijn vooral te herkennen aan de rubberzolen en de vaak grove stof die wordt gebruikt. Er zijn al heel wat schoenen uitgebracht door het bedrijf, maar de "All Star" blijft de bekendste. Deze schoen werd ontworpen door NBA-legende Chuck Taylor, wiens handtekening ook in het logo staat. Naast de "All Star" heeft Converse echter meer te bieden. Zo produceert het bedrijf ook tal van sneakers en nette schoenen die bij veel gelegenheden passen.

Meer dan schoenen alleen

Het merk Converse produceert vandaag de dag meer dan alleen schoenen. Zo ontwikkelt het merk tegenwoordig ook al geruime tijd tassen. Onderdeel van deze collectie zijn onder andere rug-, sport- en handtassen. Daarnaast is het bedrijf zich door de jaren heen ook steeds meer gaan richten op (sport)kleding. Van comfortabele joggingbroeken tot goed zittende sweaters, van mooie jassen tot moderne T-shirts. Al met al is Converse een bedrijf dat zich steeds verder uitbreidt en uitblinkt in het produceren van hoge kwaliteit. Ook daarom kies je voor deze kleding.

PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG