Skip to main content

Ontdek onze SEIZOENSKORTINGEN: Tot wel -70%5

Premium31

Calvin Klein Underwear – een nieuwe blik op ondergoed

Toen Calvin Klein in de eighties opperde dat niet alleen je bovenkleding, maar ook wat je eronder draagt, de nodige aandacht verdient, bracht hij een revolutie in de modewereld teweeg. Sexy en sportief ondergoed voor mannen én vrouwen kwam van de ene dag op de andere in de belangstelling te staan en werd een echte must have voor iedereen die modebewust door het leven gaat. Net zoals bij alle stuks die dit label uitbrengt, liggen de eisen hoog: topkwaliteit, de perfecte pasvorm en een ruim assortiment aan kleuren en designs. Ook vandaag nog slaagt Calvin Klein Underwear erin om dit alles waar te maken en zelfs de meest veeleisende dames tevreden te stellen.

Voor elke mood het juiste ondergoed van Calvin Klein Underwear

Met ondergoed is er iets raars aan de hand. Weinig mensen krijgen te zien wat jij onder je kleding draagt, en toch besteed je er heel wat aandacht aan. De juiste slip en bh geven je zelfvertrouwen immers een boost; reden te meer om ze zorgvuldig uit te kiezen! Die keuze wordt niet alleen bepaald door jouw persoonlijke voorkeuren, maar ook door wat er die dag op het programma staat. Veel dames kiezen voor een sportieve dag een plunge bh met elastische band waarop het logo van Calvin Klein Underwear duidelijk is aangebracht. Een effen slip of string met dito logo en zonder overbodige afwerking past hier perfect bij. Er zijn natuurlijk ook momenten waarop je vooral de foxy lady in jezelf naar boven wilt brengen. Ook dan brengt Calvin Klein Underwear soelaas. Een transparante body met kanten details? Een sexy string en bijpassend bovenstuk? Wij bieden het aan, jij beslist!

Mooie stuks voor mooie kortingen

Bij Calvin Klein Underwear Vind geweldige je veel meer dan slips en beha’s. Ook voor je nachtkleding zoals pyjama’s (longsleeve of korte modellen), slaapshirts en badjassen zit je bij dit label helemaal goed. We raden je aan even door het assortiment te bladeren. Hou je van effen ondergoed? No problemo! Ga je voluit voor kleur en onverwachte patronen? Ook dat kan! Elk item beschikt gegarandeerd over de perfecte pasvorm en verleent je de uitstraling die jij wilt. Omdat je nooit te veel bh’s en slips in je lingerielade kunt hebben, zorgen wij van About You ervoor dat het aanbod voor vrouwen continu vernieuwd wordt. Dat betekent eveneens dat we regelmatig stukken in de sale zetten. Kortingen, kwaliteit en knappe artikelen in één, dat Vind geweldige je alleen bij ons!