WINTER SALE! Tot wel 60% korting5

 Merkenheader

ANERKJENDT: originele Scandinavische streetwear voor mannen

Het Deense merk ANERKJENDT werd in 2011 opgericht in een oud warenhuis in het zuiden van Denemarken. Deze robuuste locatie is perfect voor het merk, want ANERKJENDT wil originele streetwear maken voor iedereen die niet bang is om risico’s te nemen. De stijl van het merk is uitdagend, stoer en net iets anders dan je normaal op straat ziet. Tegelijkertijd laten de ontwerpers van ANERKJENDT zich inspireren door de verschillende subculturen die ze in de Deense straten zien. In de stad vind je namelijk de allerlaatste trends en zie je hoe de modewereld zichzelf keer op keer vernieuwt. Deze vernieuwing is terug te zien in de originele ontwerpen van het merk.

Jouw unieke stijl

Ben je altijd op zoek naar originele items die goed bij je persoonlijke stijl passen? Dan zijn de unieke collecties van ANERKJENDT iets voor jou. Het merk maakt namelijk talloze items die net iets anders zijn dan de kleding die je al in je kast hebt hangen. Daarom is het merk perfect voor mannen die graag experimenteren met nieuwe stijlen en niet bang zijn om af en toe een risico te nemen. De overhemden van het merk hebben allemaal originele prints die door de designers met veel zorg worden uitgekozen. Deze opvallende prints passen perfect bij een casual spijkerbroek, maar zijn ook te dragen in combinatie met een nette broek. Zo draag je de items van ANERKJENDT tijdens een feestje en ook gewoon op je werk.

Aandacht voor detail

De meeste streetwear staat bekend om stoere shirts en truien met een simpel design. Bij ANERKJENDT is dat net iets anders. De ontwerpers besteden namelijk heel veel aandacht aan kleine details. Alle items moeten origineel zijn, bij de huidige trends passen en goed met elkaar te combineren. Daarnaast is de kwaliteit van de stoffen ook heel belangrijk voor de ontwerpers van het merk. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van je nieuwe kledingstukken. Daarom zorgt ANERKJENDT ervoor dat de stoffen er mooi uit blijven zien, zelfs wanneer je je favoriete items jarenlang draagt.