CYBER MONDAY: Tot 70% EXTRA KORTING5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Veel meer dan een toevoeging aan je outfit
Ski Accessoires

Veel meer dan een toevoeging aan je outfit Ski Accessoires
Ski Accessoires24

Hoofdzaken

Waar besparen we zeker niet op? Een skihelm! Een helm beschermt je niet alleen, maar je ziet er ook nog eens heel cool uit! Geef je pisteoutfit nét dat beetje extra, dankzij onze stijlvolle skihelmen. Fitting tip: zet de helm op zonder de gesp te sluiten en schud je hoofd. Als de helm goed past, moet hij niet wiebelen of glijden!

Veel meer dan een toevoeging aan je outfit Ski Accessoires

Eye-catcher

Naast een helm zijn er nog vele andere belangrijke accessoires voor het skiën! Een absolute essential is de skibril. Het zorgt voor een helder zicht, beschermt je tegen de reflecties van de zon op de sneeuw en voorkomt zo de zogenaamde "sneeuwblindheid"! Vergeet niet dat de skibril niet mag verschuiven of drukken tijdens snelle bewegingen op de piste. Of het nu gaat om een kleurrijk, gespiegeld design of een meer basic look. Welke stijl je ook kiest, jij bent hiermee een echte eye-catcher in de bergen.

Veel meer dan een toevoeging aan je outfit Ski Accessoires
FactuurPayPalMasterCardVISAIdealKlarnaDiscoverDiners ClubPostNLDHL
Nederland
*Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 29/11/2021 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG