Koningsdag

Oranje Top 5
  Meer ontdekken

  Looking like royalty

  Het is alweer bijna tijd voor het leukste feestje van het jaar; Koningsdag! Of je nu van plan bent om op de markt te zitten, of als een prinses over een van de vele festival terreinen te dansen, wij hebben onze top 5 Koningsdag items voor jou op een rijtje gezet. Om te beginnen met deze heerlijk warme sweater die ook na koningsdag goed van pas zal komen!

  Oranje is een lastige kleur om te stylen, maar in deze all-orange dress zal jij zeker de fashion queen zijn. Rustig aan met accessoires, zodat jouw outfit stijlvol en elegant blijft.

  Vind jij het dit jaar nog net iets te koud voor een jurk? No worries! Er zijn genoeg andere opties. Wat dacht je van deze oranje blazer? Een echt statement piece die je zeker warm zal houden tijdens de onderhandelingen op de rommelmarkt!

  Om op elk type weer voorbereid te zijn is een midi-rok met longsleeve shirt een prefecte match. Je oufit hoeft natuurlijk niet helemaal oranje te zijn. Deze flaired rok is een feestje om naar te kijken, en kun je zeker ook na Koningsdag nog dragen!

  Onze trotse nummer 1 is deze prachtige off-shoulder dress. Hiermee zul je zeker de show stelen op Koningsnacht, of als royalty mee over de grachten varen. Wat jouw plannen ook zijn, met deze jurk ben jij zeker het middelpunt van de aandacht!

  Items uit de story 383 item(s)
  ModelweergaveProductweergave
  Naar boven