The girls

Holland’s Next Top Model

  Meer ontdekken

  Maha

  Maandag 4 november was het dan eindelijk zo ver en mochten de modellen van Holland’s Next Top Model een shoot doen in de FW19 collectie van ABOUT YOU. Rijdende tram of niet, niets stond Maha in de weg om “helemaal cray-cray” te gaan. Ze gaf alles om haar funky outfit mooi op de foto te krijgen!

  Bibi

  Bibi laat haar vrolijke en rebelse kant zien, zowel in haar outfit als in haar prestatie. Met weinig aanwijzingen en in een extreem warme tram kon ze volledig zichzelf zijn en dat was volgens het model: “helemaal mijn ding.’’

  Lenny

  Hoewel ze normaal heel rustig en onopvallend met haar oordopjes in haar eigen wereld in de tram zit, kwam Lenny heel sterk de set op en had binnen no time een goede foto! Dat kon natuurlijk ook niet anders met haar edgy outfit.

  Silke

  Silke voelde zich heel relaxed in de kleding van ABOUT YOU. In combinatie met de speelse locatie, waarin een beetje gekkigheid graag gezien is, sloot het geheel erg goed aan op haar als persoon. En dat zag je, want wat kwam ze natuurlijk en zelfverzekerd over. Ondanks het feit dat haar outfit heel apart en niet alledaags was.