Charlie x

DIESEL

  Meer ontdekken

  We brachten samen met DIESEL een dag door met Charlie Weiss en Hendrik Giesler in hun woonplaats Berlijn. Samen met de nieuwe DIESEL herfst/wintercollectie. De twee laten je zien hoe je je favoriete stijlen kunt combineren met individuele outfits en welke highlights je dit najaar niet mag missen in je garderobe!

  Puffer + Neonpink + Oversize? Klinkt voor ons als de ultieme formule voor de perfecte Puffer Coat! Daarnaast zorgt een zachte jersey jurk met schouderdetail en grove laarzen voor een mooie stoere Streetstyle-Look.

  Jurk of sweater? Waarom niet beide? Samen met een beanie, boots en een metallic tas wordt de jersey-jurk meer casual en kun je dit gebruiken voor een dagelijkse outfit, waarmee je ontspannen door Berlijn kunt toeren.

  Puffer up! In dit gewatteerde jack van hoogglans micro ripstop nylon val je gemakkelijk op in de grijze massa. Charlie combineert dit opvallende, eye-catching item met een crop top en een skinny jeans.

  Next stop: Candy shop. Nou ja, bijna. Wie had kunnen denken dat imitatiebont, flared jeans en 'Späti' zo goed samengaan!