Guide

Business Looks
  Meer ontdekken

  De Business Blouse

  De eerste werkdag staat voor de deur en je hebt geen zin om jezelf in een oncomfortabel broekpak te hijsen? Een elegante en vrouwelijke high-waist broek in combinatie met een opvallende blouse zorgt in een handomdraai voor een coole office look. Eénkleurig of met een print, met een knoop of elegant in de broek gestoken - met de juiste blouse kun je jouw office look elke dag opnieuw uitvinden.

  Jurk op het werk?

  Natuurlijk! Een jurk zorgt voor de nodige afwisseling in jouw business garderobe. Voor een zakelijk accent, raden wij een mooie midi jurk aan die niet te casual of feestelijk is. Met een elegante blousejurk ben helemaal op je werkdag voorbereid. Perfect daarbij: een elegante blazer en vrouwelijke enkellaarsjes.

  In een nieuw jasje

  Wat we niet willen missen in onze zakelijke garderobe is de blazer. Maar niet zomaar elke blazer. We kennen natuurlijk de combinatie met vrouwelijke broek en kokerrok, je kunt je look afwisselen door de blazer met een riem te combineren of juist casual over je schouders te hangen. Prints maken van jouw blazer een echte eyecatcher. Ontdek nu de afwisselende business looks die jou op je werk laten stralen.

  Items uit de story 739 item(s)
  ModelweergaveProductweergave
  Naar boven