Mis het niet! Tot wel 60% EXTRA korting!5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Jassen & mantels voor jongens7

Je hebt alle producten uit de categorie Jassen & mantels gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Jassen & mantels

Tommy Hilfiger jassen voor jongens

Voor dagelijks gebruik is een praktische en tegelijkertijd stijlvolle jas een must: kies bijvoorbeeld voor een Tommy Hilfiger jas, jongens zijn hier helemaal happy mee. Of je nu kiest voor een warme winterjas, een multifunctionele tussenjas of een luchtige zomerjas: de jongensjassen van Tommy Hilfiger zijn inmiddels een begrip. Met meerdere modellen in uiteenlopende kleurcombinaties is er altijd wel een jas die past bij de persoonlijke voorkeur van kritische Tommy Hilfiger dragers.

Tommy Hilfiger: dé jas voor jongens

De concurrentie is moordend en kinderen met een uitgesproken voorkeur weten precies wat zij willen. De kans is groot dat een jas van Tommy in de smaak valt. Waarom? Tommy Hilfiger 'spreekt' de ontwerptaal die op alle fronten aansluit. Van donkere jassen met subtiel logo tot opvallende kleurcombinaties waar het merk direct opvalt: op een bijzondere manier is er altijd balans in het ontwerp. Alsof de ontwerpafdeling van Tommy Hilfiger jongensjassen een soort van Mondriaanse werkwijze hanteert met een afgewogen kleurentablet en daarmee in het hoofd van de jasdragers kruipt. Indrukwekkend en herkenbaar. Nu is de belangrijkste taak van een jas dat de drager comfortabel warm is. Daarnaast moet de jas ook modetechnisch aansluiten bij de overige kleding. Beide eisen worden vervuld dankzij het gebruik van de beste materialen die 'ademen' en zorgen voor optimaal draagcomfort. Tommy Hilfiger jassen voor jongens zijn ook optimaal herkenbaar. Natuurlijk door het logo, maar ook door het terugkerende patroon van rechthoekige vlakken in basiskleuren.

Maximaal 53 procent voordeel

Investeer in kwaliteit, investeer in een jongensjas van Tommy Hilfiger. De jassen van Tommy Hilfiger voor jongens bestel je met maximaal 53 procent voordeel. In het aanbod bevindt zich ongetwijfeld een jas die past bij wat je zoek. Welke keuze je ook maakt, de jassen voor jongens van Tommy Hilfiger bieden ongeëvenaarde kwaliteit voor de prijs die je betaalt. En het goede nieuws is dat de jassen ook nog eens waardevast zijn. Handig als je in de groei bent en elk jaar een nieuwe, grotere jas nodig hebt. Dan kun je erop vertrouwen dat er meer dan genoeg mensen zijn die een Tommy Hilfiger jas voor jongens willen overnemen. Dat is investeren met een vooruitziende blik...