14% korting op ALLES in de SALE5

SALE14Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Petten – musthave accessoires voor trendy heren

Wanneer het op hoofddeksels aankomt, heeft de man van nu in principe keuze zat. Hij kan een hoed dragen, een muts of zelfs een baret. Toch is alleen de pet erin geslaagd zijn plaats in het dagelijks leven te veroveren. De oorspronkelijke associatie – dit was de typische hoofdbedekking voor kinderen, arbeiders en boeren – is helemaal verdwenen. De pet blijft ook niet langer beperkt tot bepaalde beroepsgroepen, zoals postbodes, of bepaalde plaatsen zoals sportarena’s. Vandaag kunnen we dit accessoire in de eerste plaats als een stijlicoon beschouwen. Wanneer jouw look zich kenmerkt door een urban en sportieve twist, is de kans groot dat je minstens een paar petten in huis hebt. ’s Morgens vraag je je niet enkel af: “Wat zal ik vandaag weer aantrekken?” maar stel je je ook de vraag wat je vandaag op je hoofd zult zetten.

Herenpetten: merken en kleuren zoveel je wilt

De pet is uitgegroeid tot hét accent dat je zorgvuldig gekozen outfit helemaal af maakt. De aanhanger van een urban city style heeft dan ook meerdere exemplaren in huis zodat er telkens wel eentje is die bij zijn look van de dag past. Ook ons assortiment is hierop afgesteld: je vindt er tientallen exemplaren en er is variatie troef! Heel wat merken zoals Puma, Calvin Klein, G-Star Raw, Reebok en Jack & Jones hebben minstens enkele petten voor je klaarstaan in een neutrale kleur zoals wit, zwart of grijs, met niets meer dan het logo erop. Al zijn die kleuren zeker niet altijd neutraal te noemen: bij ons shop je ook muntgroene, felroze, hemelsblauwe en lila exemplaren!

Wie het petje past …

Het leukste aan zo’n extra accessoire is toch dat je bepaalde accenten kunt leggen. Heren die fan zijn van één bepaald merk, dragen misschien niet dagelijks een volledige outfit van deze ontwerper, maar zullen zich wel meerdere van hun petten aanschaffen. Zo varieer je elke dag en blijf je toch trouw aan jouw stijl en jouw merk. Of kies je vandaag voor neutralere basics en wil je toch opvallen? Dan komt een pet met camouflageprint of andere coole bedrukking als geroepen. Omdat deze hippe hoofddeksels zo populair zijn, gaan ook de prijzen alle richtingen uit. Maar vrees niet: je kan er van op aan dat wij niet alleen het ruimste, maar ook het best geprijsde gamma voor je klaar hebben staan.