Ontdek nu onze mondkapjes tegen kostprijs5

Shirts voor dames57

Je hebt alle producten uit de categorie Shirts gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Shirts

adidas shirt: sportieve mode voor hippe dames

Een adidas shirt hoort thuis in de garderobe van elke sportieve, stijlvolle vrouw. De shirts van dit Duitse merk zijn van hoge kwaliteit. Bovendien zijn ze super trendy. En welke vrouw kan nu niet een paar fijne shirts gebruiken? Wanneer je zwoegt in de sportschool. Als onderdeel van een relaxte look om bank te hangen of in een hippe outfit waarmee je opvalt in het straatbeeld. Met een adidas shirt laat je zien dat je snapt wat mode is en hoe je een basic shirt omtovert tot een heus fashion statement. En daarbij ben je gelukkig niet aan een seizoen gebonden, want een adidas shirt draag je het hele jaar en combineer je moeiteloos met andere items van dit merk.

Shirts van adidas: topprestaties in kwaliteitskleding

Voor atleten die alles geven, is een adidas shirt een noodzakelijk goed. Het merk snapt als geen ander wat jij nodig hebt om een topprestatie neer te zetten. De juiste sportkleding maakt daarbij zeker het verschil. Of je nu op hoog niveau presteert of je als amateursporter uitleeft. Daarom zijn de shirts van adidas gemaakt van elastische, lichtgewicht materialen, zodat je er makkelijk in beweegt. De stoffen waarvan adidas shirts worden geproduceerd, absorberen vocht en reguleren warmte. En een shirt van dit label kun je keer op keer wassen zonder dat de kwaliteit verloren gaat.

adidas shirt voor dames: de ultieme stijlmaker

Dankzij het bekende bladvormige logo en de merknaam (zonder hoofdletter) is adidas uitgegroeid tot meer dan een sportlabel. Liefhebbers van hippe kleding weten ook wel raad met deze shirts. Vertrouwde basiskleuren als zwart, wit en grijs staan prima op een jeans of sweatpants. Een paar goede sneakers van adidas eronder en je urban look is helemaal af. Maar een shirt van dit label kun je tegenwoordig ook prima op een rok dragen. Kies voor een van de vele shirts in een zachte pasteltint en stop die in een A-lijn rok met wat volume tot net over de knie. Een paar lage adidas schoenen eronder en je bent helemaal on trend. Super hip ben je ook met een crop top van dit label op een legging of short. De enige stijlregel is: laat je adidas shirt de blikvanger zijn.