14% korting op ALLES in de SALE5

SALE14Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Basic T-shirts voor dames2,000

Basic T-shirt: altijd multi-inzetbaar

Een basic T-shirt is waarschijnlijk het meest veelzijdige kledingstuk in jouw kledingkast. Dit basis-item lijkt misschien weinig spannend maar je kunt er wel alle kanten mee op. Dat is wel zo prettig voor vrouwen met een druk leven die terug willen vallen op een aantal kledingstukken waarmee snel prachtige outfits kunnen worden gecreëerd. En een basic T-shirt is zo'n item. Er zijn dagen dat je een T-shirt gewoon onder een warme trui wil dragen. Lekker casual en onzichtbaar. Maar een T-shirt dat perfect is afgewerkt en verfraaid met een mooie applicatie op de hals of een grappige tekst op de voorkant trekt juist weer de aandacht op de momenten dat jij daar behoefte aan hebt.

Effen T-shirts zijn duurzaam en makkelijk te wassen

Naast het feit dat je met een basic T-shirt alle kanten op kunt, is dit ook nog eens een kledingstuk dat wordt gemaakt van een lichte stof die je makkelijk kunt wassen. Ooit was een basic T-shirt louter bedoeld als ondermode, maar tegenwoordig zijn T-shirts hartstikke hip en niet meer weg te denken uit de garderobe van een modeliefhebber. Met een T-shirt maak je een zakelijke outfit een tikkeltje casual of zomers. T-shirts zijn daarom niet alleen functioneel maar ook fun! Denk alleen al aan de varianten met grappige spreuken en te gekke prints. Die zijn een eyecatcher in elke outfit en helemaal on trend.

Eenvoudige shirts: weet welk model jou staat

Met een T-shirt zit je eigenlijk altijd goed. Wel staat het ene model je beter dan het andere. De juiste halslijn kan veel voor je figuur doen, ook wanneer je een T-shirt draagt. Een V-hals staat bijvoorbeeld vrijwel iedereen. Dit komt door de verticale lijnen die ervoor zorgen dat je optisch slanker lijkt. Heb je echter smalle schouders, dan is dit model iets minder geschikt omdat je dan nog dunner lijkt. Een ronde hals is ideaal voor wanneer je wat kleinere borsten hebt, omdat die zo groter lijken. Heb je al een vollere buste, dan wil je deze halslijn mogelijk vermijden, tenzij je juist trots bent op je rondingen. En een basic T-shirt met een vierkante hals maakt het gezicht wat hoekiger, dus iemand met een rond gelaat creëert zo een meer gebalanceerd silhouet.