Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Pyjama's voor dames69

Je hebt alle producten uit de categorie Pyjama's gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Nachtmode

De pyjama als modeartikel

Nachtkleding is al jaren een volwaardig onderdeel van de mode en wordt al lang niet meer alleen in bed gedragen. Want met de pyjama’s van nu kun je alle kanten op. Ze zijn heerlijk om na een drukke dag ’s avonds op de bank in te chillen, of om op zondagochtend lekker lang in rond te lopen. En natuurlijk ook aangenaam in bed, vooral omdat de meeste mensen gemakkelijker in slaap vallen als ze het lekker warm hebben. En omdat opstaan dan net iets minder vervelend is. Als je het juist snel te warm vindt, is de korte variant, de shortama, een perfect alternatief. Dus nestel je in een van je bedtijdfavorieten van natuurlijk katoen, zachte jersey of romantisch kant.

Nachtkleding moet lekker zitten

Een goede pyjama bestaat uit een comfortabele lange broek en een jasje of T-shirt dat soepel om je lichaam valt en nergens knelt of te strak zit. Maar daarnaast moet hij ook mooi ogen, of het nou een klassiek model is in een comfortabele flanelkwaliteit met een trendy printje, een stretchpyjama van zachte jersey, of een verleidelijk model met kanten details. Alles mag, als hij je maar een ontspannen gevoel geeft. Onmisbaar als je voor het eerst aan het ontbijt bij je schoonouders zit. Sommige celebs dragen hun trendy pyjamapak zelfs gewoon buiten, voor een snelle boodschap bijvoorbeeld. Dat gaat je misschien iets te ver, maar het is wel heerlijk om relaxed te kunnen ontbijten in een prettig zittende pyjama of nachthemd.

De veelzijdige look van de pyjama van nu

Met je verleidelijke, trendy of klassieke pyjama stap je ’s avonds lekker in je bedje, dat door je warme, zachte nachtkleding iets minder koud aanvoelt. En het is ook leuk om je favoriete modetrends in de veelzijdige look van de huidige pyjamacollecties te herkennen. Subtiele kleuren en eigentijdse prints geven de diverse modellen een volwassen en stijlvolle look, die maakt dat je ’s avonds niet kan wachten om je lazy pyjama aan te trekken. Niets is fijner dan in je pyjama onderuitgezakt op de bank naar je favoriete televisieserie te kijken om daarna heerlijk ontspannen in slaap te vallen.