ALLEEN IN DE APP: tot wel 40% EXTRA korting5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Jeans voor dames17

Je hebt alle producten uit de categorie Jeans gezien

Ontdek meer producten uit de categorie Jeans

Drykorn jeans: informeel, dynamisch en veelzijdig

Drykorn jeans behoren wereldwijd tot de favoriete broeken van vooral jonge mensen, die het informele, dynamische en veelzijdige karakter waarderen. Een stedelijke stijl, bereikbaarheid en progressiviteit zijn de meest bepalende kenmerken van het label, en dat is ongetwijfeld terug te zien in de Drykorn jeans, waarmee zelfverzekerde en onafhankelijke individualisten worden aangetrokken. De collecties van Drykorn volgen altijd de nieuwste trends zonder verlies van de persoonlijkheid en individualiteit van het merk. Dat is waarom je voor Drykorn kiest.

Jeans van Drykorn zijn gemakkelijk te matchen

Drykorn jeans voor dames worden vervaardigd uit stoffen die voornamelijk in Italië en Frankrijk worden besteld, om daarna internationaal gedistribueerd te worden. De innovaties van de afgelopen jaren laten een grotere aanwezigheid zien van modellen met fantasievolle en veelkleurige prints, maar uiteindelijk is het nog steeds de kleur die het verschil maakt, waarbij het traditionele blauw steeds meer wordt opgeofferd ten gunste van meer heldere kleuren, maar ook donkere tinten voor diegenen die houden van een meer delicate en sobere uitstraling. Profiteer van de skinny jeans om je benen beter te benadrukken dan je ooit met korte broeken en minirokjes zou kunnen. Of kies voor de iets wijdere modellen en draag een nauwsluitend of laag uitgesneden shirt om andere delen van je lichaam te accentueren.

Broeken van Drykorn met T-shirts en fraaie accessoires

Met Drykorn jeans is het vinden van een goede match in veel gevallen eenvoudig. Gewoon een mooi T-shirt en een paar sportschoenen om een look te krijgen die geschikt is voor de meeste gelegenheden. Een stel Drykorn jeans, een T-shirt en witte schoenen zijn genoeg om een leuke outfit voor een dagje uit te creëren. De klassieke modellen hebben zich nu bij vele anderen gevoegd en maken nu ongetwijfeld een onlosmakelijk deel uit van je garderobe. Geheel volgens de nieuwe trends heeft Drykorn ook de baggy-, bootcut- en straight cut modellen. De lichtere modellen combineren goed met een grijs T-shirt of sweatshirt en kun je verder verfraaien met strassteentjes. Andere accessoires, zoals sjaals, armbanden en kettingen in een gouden of zilveren kleur afgemaakt met open schoenen of sandalen, zorgen samen met je Drykorn jeans absoluut voor de nodige aandacht.