14% korting op ALLES in de SALE5

SALE14Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Basic bh: als ideale basis

Een basic bh en onderbroek zijn een goede basis voor onder je kleding. Wat voor soort borsten je ook hebt, het is belangrijk ze de juiste ondersteuning te geven. Met name borsten die hun stevigheid hebben verloren of wat groter zijn, hebben baat bij goede ondersteuning. Kleine borsten geef je wat meer volume als je een mooie basic bh draagt. Een goede bh benadrukt je vrouwelijke silhouet. Hierdoor valt kleding mooier langs je lichaam. De meest standaard bh is de T-shirtbeha. Deze bh is comfortabel, vanwege de elastische stof waarvan die gemaakt is. De cups zijn van zacht materiaal en de schouderbandjes zijn breed, waardoor ze niet in je huid snijden. De basic bh is, zoals de naam al zegt, basic. Verwacht dus geen kanten randjes, rushes, lintjes en drukke printjes.

Een T-shirtbeha combineren

Het voordeel van een T-shirtbeha ten opzichte van een romantische beha is zijn gladde oppervlak. Een kanten oppervlak is natuurlijk mooi, maar bedenk wel dat je dit vaak door de stof van je T-shirt of top heen ziet. Uiteraard kan het ook een modebewuste keuze zijn om een sexy kanten randje onder je outfit uit te laten piepen, maar in het geval van de basic bh wil je dat juist niet. Gladde stoffen zoals een aansluitend truitje of een wit T-shirt komen prachtig uit als je ze combineert met een simpele bh. Ook bij een sportieve outfit is het fijn om een basic bh te dragen.

De juiste comfortabele bh kopen

Besteed aandacht aan het passen van nieuwe beha’s. Doordat ieder vrouwenlichaam anders is en lingeriemerken uiteenlopende pasvormen hebben, is het nog niet gemakkelijk in één keer de juiste aan te schaffen. Slechts 20 procent van de vrouwen draagt de juiste maat beha. Om de juiste basic bh aan te schaffen dien je eerst je omvang te meten met een meetlint. Kies de maat net iets kleiner, omdat de bh op den duur zijn elasticiteit verliest en wat uitrekt. Pas bij voorkeur met de sluiting op de strakste stand. Bekijk goed of de cup de borst helemaal omsluit, maar ook geen ruimte overlaat. Klopt dit allemaal, dan heb je een goede basic bh te pakken die je outfits nog mooier maken.