SUMMER SALE! Bespaar nu5


Basic rok: vrouwelijk en voor ieder moment

Er zijn een aantal kledingstukken die altijd goed van pas komen, en een basic rok is er daar een van. Deze rokken hebben allemaal een simpel design, maar dat betekent juist dat je ze gemakkelijk kunt combineren. Daarom is een mooie basic rok het enige wat je nodig hebt om elke keer weer een prachtige outfit te creëren. In tegenstelling tot andere rokken, hebben simpele modellen weinig details en tierlantijntjes. Wat ze wel hebben is een goede pasvorm en een mooie kleur die bij jou past. Wanneer deze basis op orde is, heb je maar een paar items nodig om je look compleet te maken.

Verschillende modellen basic rokken

Het belangrijkste onderdeel van een simpele rok is het model. Dit bepaalt namelijk de uitstraling van het kledingstuk. De eerste keuze die je moet maken is welke lengte je het liefste wilt: maxi, midi of mini? Maxirokken zien er zwierig en elegant uit en zijn geschikt voor casual dagen en speciale gelegenheden. De midirok is misschien wel het meest veelzijdig, want deze modellen zijn vrij neutraal en daardoor geschikt voor iedere look. Wil jij je benen echt showen? Dan zijn de zomerse minirokken een goede keuze. De meeste basic rokken hebben een A-lijn, dus ze zijn strakker rondom je middel en lopen wijd uit. Deze modellen kan je speels dragen, maar ook iets netter maken. De kokerrok is juist een echte chique basic rok.

Eenvoudige rokken combineren

Heb je jouw favoriete basic rok uitgezocht? Dan is het tijd om te gaan mixen en matchen. Voor een speelse partylook kan je een A-lijn rokje combineren met een blousetop en een paar enkellaarsjes. Je kunt jouw rok de ster van de show maken door een exemplaar uit te zoeken in een opvallende kleur, maar neutrale kleuren doen het ook altijd goed. Haal je simpele kokerrok uit de kast wanneer je naar je werk moet. Stop een wijde blouse in de rok, draag er een paar hakken onder en je bent klaar. Deze kokerrokken kan je ook sportief maken, vooral wanneer je een rekbaar exemplaar uitzoekt van jersey. Combineer deze met een grafisch T-shirt of een baggy trui. Je favoriete witte gympen zorgen ervoor dat jouw basic rok stoer en vrouwelijk oogt.