Strandbroeken voor dames : Jouw persoonlijke keuze2 item(s)
ModelweergaveProductweergave
Ontdek jouw productaanbevelingen voor strandmode
LASCANA
Strandjurk
  € 39,99
  LASCANA
  Strandjurk
   € 39,99
   LASCANA
   Strandjurk
    € 39,99
    EDITED
    Strandjurk 'Mira'
     € 29,90
     € 49,90
     LASCANA
     Strandjurk
      € 39,90
      LASCANA
      Strandjurk
       € 39,90
       LASCANA
       Strandjurk
        € 59,90
        LASCANA
        Strandjurk
         € 39,90
         heine
         Strandjurk
          € 19,90
          LingaDore
          Strandjurk 'Dakota'
           € 49,95
           LingaDore
           Strandjurk 'Beach'
            € 54,95
            LingaDore
            Strandjurk 'Beach'
             € 49,95
             PIECES
             Strandjurk 'BATISTA'
              € 16,90
              PIECES
              Strandjurk 'BATISTA'
               € 16,90
               LASCANA
               Strandjurk
                € 39,90
                Manu Es Torrent Ibiza
                Strandjurk
                 € 110,00

                 Strandbroek: luchtig en stijlvol in de zon

                 Iedere gelegenheid vraagt weer om andere kleding, zoals een strandbroek bij zonnig en warm weer. Je wilt je namelijk zo comfortabel mogelijk kunnen voelen, in alle omstandigheden. Ben je van plan om binnenkort een dagje naar het strand te gaan? Zorg er dan voor dat je outfit aangepast is aan het warme weer. Zo kan je je gewone spijkerbroek het beste verruilen voor een strandbroek. Deze broeken worden van licht materiaal gemaakt dat ontzettend luchtig is. Zo heb je het nooit te warm, zelfs wanneer de zon volop schijnt. Bovendien kan je een strandbroek snel en gemakkelijk over je zwemkleding heen doen. Het is dus geen enkel probleem om even een drankje te drinken nadat je urenlang van het warme zand en de zee hebt genoten.

                 De stijl van strandbroeken

                 Het spreekt voor zich dat een strandbroek bijna altijd een zomerse en frisse look heeft. Veel exemplaren hebben daarom een opvallende kleur of een vrolijk printje. Vooral bloemen zijn erg populair, maar geometrische patronen vind je ook heel vaak terug. Je kunt het ook simpel houden door voor een effen exemplaar in een neutrale kleur te gaan. Zo past je strandbroek altijd bij je badkleding, welke kleur je bikini of badpak ook heeft. Vind je het belangrijk dat je benen beschermd worden tegen de zon? Zoek dan een model uit met lange broekspijpen. Sommige exemplaren hebben zelfs een elastieken band rondom de enkels, zodat de broek altijd op zijn plek blijft zitten. Voor de meest warme dagen van het jaar is het juist fijn om een kort model aan te kunnen trekken.

                 Een outfit samenstellen met broeken voor op het strand

                 Ben jij een liefhebber van de bohemian look? Dan heb je geluk, want strandbroeken passen perfect bij deze stijl. Ze zijn namelijk fijn zwierig en hebben vaak een opvallend printje. Combineer de broek met een wijdvallende blouse, het liefste in een neutrale kleur. Een paar sandaaltjes en een hoed tegen de zon maken je look compleet. Natuurlijk kan je in een handomdraai ook een sportieve outfit samenstellen. In dat geval kan je een paar gympen onder je strandbroek aandoen. Een strakke tanktop is ook ideaal. Houd de kleuren van je outfit neutraal en ga voor een strandbroek in het zwart of wit.