-10% op ALLES in de SALE5

SALE10Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Bootcut pantalons95
Weergeven
Sorteren
Kleur
Merk
Prijs
Materiaal
PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL

Pantalon in bootcut: geef jou net een beetje extra stijl

De pantalon in bootcut stijl, oftewel een broek met wijd uitlopende pijpen, is aan de bovenkant aansluitend en loopt vanaf de knieën naar beneden toe wijder uit. Vanwege de klokvorm die hierdoor ontstaat werd deze broek ook wel bell bottom genoemd, maar die term hoor je nog maar weinig. Omdat de bovenkant van dit model wat strakker is dan de onderkant creëer je lengte. Dit heeft als optisch effect dat je er slanker uitziet. Ben je uitgerust met een paar flinke Hollandse fietskuiten? Die verdoezel je onder de wijde pijpen van een pantalon in bootcut stijl. Een fijne bijkomstigheid, want deze broek is er niet alleen om imperfecties te verdoezelen. Hij is stoer, vrouwelijk en hip.

Varianten van de nette broek met wijde pijpen

Wellicht dat in eerste instantie een spijkerbroek in je opkomt als je denkt aan een broek in bootcut stijl. Maar think twice: er zijn talloze modellen te ontdekken. Helemaal hip zijn kleurrijke broeken met wijde pijpen en grote florale prints. Bloemen en vogels in exotische kleuren vormen een prachtige basis van je nieuwe hippe outfit. Een streeppatroon in de lengte is ook niet van de catwalks weg te slepen. De pantalon in bootcut stijl bestaat ook in ingetogen stijl, in een effen kleur van stevige stof. Opvallend daarentegen zijn de velvet uitvoeringen die je tegenwoordig veel ziet, of de meer sportieve modellen van stretch-stof. Goede billen krijgen hierin de aandacht die ze verdienen.

Flared broeken combineren

Met de pantalon in bootcut stijl kan je meerdere kanten op. Draag je graag hakken, trek deze dan zo snel mogelijk uit de kast en ga de hoogte in. Een smal hoog hakje onder deze broek verricht wonderen voor je houding, postuur en silhouet. Denk niet al te ingewikkeld en draag er een mooie blouse of dun wollen truitje op. Een tasje of mooie sieraden erbij en je look is compleet. Meer het type tomboy? Geen haar op je hoofd die hakken draagt, maar des te beter staat een paar gympen of sneakers in combinatie met je bootcut broek. Wellicht dat je de achterkant een beetje stuk loopt, maar dat hoort bij de look. Wil je je pantalon in bootcut stijl niet verslijten, koop hem dan net een centimetertje korter.

*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 26-06-2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG