-10% op ALLES in de SALE5

SALE10Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Stoffen mondkapjes110
Weergeven
Sorteren
Kleur
Merk
Prijs
Materiaal
PayPalMasterCardVISAIdealKlarnaPostNLDHL

Waarom verkoopt About You mondkapjes?

Er is momenteel een tekort aan mondkapjes. Wij, van About You, verzetten ons tegen de hoge prijzen waarvoor ze momenteel worden aangeboden en bieden jou mondkapjes aan tegen kostprijs!

Voor wie zijn onze mondkapjes geschikt?

Onze mondkapjes zijn gemaakt van stof. Deze niet-medische mondkapjes zijn dus uitsluitend geschikt voor plaatsen met een laag besmettingsrisico. De snelheid van de ademhalingsstroom en de druppel uitstoot kunnen worden verminderd door het dragen van de mondkapjes. Daarnaast ondersteunen ze het bewustzijn van "social distancing" .

Waar halen we onze mondkapjes vandaan?

Wij produceren de mondkapjes zelf in de productiefaciliteiten van onze eigen merken (in Europa) en hebben onze partners gevraagd om ook hun eigen productiefaciliteiten te gebruiken voor de productie van mondkapjes.

Hoe draag je je mondkapje goed?

  1. Was je handen, zodat de binnenkant van je mondkapje niet besmet wordt.
  2. Plaats het mondkapje strak over je mond, neus en wangen, zodat er zo weinig mogelijk lucht van de zijkanten naar binnen kan komen.
  3. Raak de buitenkant van het masker niet aan, want daar kunnen schadelijke bacterie op zitten.

Hoe kan jij jouw mondkapje onderhouden?

Als jouw mondkapje doorweekt is, zet het af en was het, of vervang het met een nieuw mondkapje. Was het na gebruik op 60 graden en laat het volledig drogen voordat je het weer gebruikt.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 26-06-2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2022 ABOUT YOU SE & Co. KG