TomShot
1 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave

TomShot: stijlvolle accessoires voor de juiste finishing touch

TomShot biedt originele sieraden uit het hart van Berlijn. Het sieradenmerk heeft een zeer uitgebreid assortiment kettingen, oorbellen en armbanden. Daarbij vindt je sieraden in vrijwel iedere vorm en soort. Het sieradenlabel is in 2009 door Thomas Schwender opgericht. Thomas Schwender heeft een enorm aantal jaar ervaring op zijn naam staan. In de jaren negentig was hij betrokken bij de oprichting van het merk Tosh Accessoires. Dit sieradenmerk was zeer succesvol. Toch besloot Thomas Schwender dat het tijd was om zich op een nieuwe passie te richten. Daarom verhuisde hij in 2001 van Frankfurt naar het trendy Berlijn om TomShot op te richten. Met veel passie opende hij daar zijn eigen winkel inclusief werkplaats. Vanaf deze plek ontwerpt hij ook vandaag de dag nog steeds met veel liefde zijn eigen sieraden. Ondertussen heeft hij om zich heen een sterk team gevormd, dat ook veel waarde hecht aan producten van een goede kwaliteit. Tweemaal per jaar brengt het merk TomShot een nieuwe collectie op de markt.

Kwaliteit en vakmanschap

De jarenlange ervaring van het team achter TomShot zorgt ervoor dat de sieraden met veel vakmanschap worden gemaakt. Zo wordt bij alle materialen en onderdelen uit de collectie zonder uitzondering gebruikgemaakt van Europese leveranciers. Hierdoor kan het merk een goede kwaliteit van zijn items garanderen. Het jonge en vernieuwende team creëert originele ontwerpen die een lust voor het oog zijn. Deze ontwerpen zijn nobel en tijdloos. Zo vormen de sieraden fijne en delicate accessoires die de perfecte finishing touch aan je outfit geven. De items uit de collectie zijn te dragen bij een casual outfit, bij een elegant broekpak op kantoor, of bij een little black dress tijdens een avondje uit. Dit komt door de klassieke vormgeving en de fijne afwerking van de sieraden.

TomShot Classic en Concept

De collecties van TomShot sluiten altijd aan bij de laatste trends. Fundamenteel bij het aanbod van het sieradenlabel zijn twee stijlen: Classic en Concept. Deze twee stijlen verschillen behoorlijk van elkaar. Zo biedt Classic elegante, klassieke sieraden. Deze sieraden worden verrijkt met hoogwaardige, glazen elementen of Swarovski diamanten. Concept richt zich meer op creativiteit. In de collecties van deze lijn vind je felle kleuren en aparte vormen. Op deze manier vindt iedere vrouw het sieraad dat bij haar past: de collecties van TomShot bieden immers zeer veel verscheidenheid.

Naar boven