sweewë
2 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave

Sweewë: opvallende mode uit Parijs

Sweewë is een typisch Frans merk uit Parijs, en is daar trots op. Dit is een stijl met lef en tegelijkertijd bijzonder verzorgd. Het merk bestaat sinds 1998, eerst als een kledinglijn voor de vrouw die van mode houdt. Later kwam er ook nog een herenkledinglijn bij. De stijl van Sweewë voor dames is uitgesproken vrouwelijk, maar op een originele manier. De stijl van Parijs. Kleding die het lichaam op z’n best laat zien, en zelf ook heel apart en aantrekkelijk is. Uitgangspunt is dat het altijd stijlvol moet zijn. Als dat gegarandeerd is, mag alles. Glanzende stoffen, strakke modellen, gewaagde vormgeving, extravagante outfits. Wie deze mode draagt doet dat vooral voor zichzelf: Sweewë geeft je het gevoel dat je de hele wereld aankan.

Elegant en verleidelijk

Als je kijkt naar de tops en jurken van Sweewë, zie je de filosofie erachter. Vaak heel eenvoudig qua model, maar er is altijd een verrassend element. Die is dan op zo’n manier verwerkt, dat het geheel natuurlijk lijkt, alsof het altijd al bestaan heeft. Allemaal door de intelligente designers van Sweewë. De vrouw die deze kleding draagt, ziet er zelfverzekerd uit. Ze kiest voor stijl, bijvoorbeeld een elastisch, nauw aangesloten rokje. Tegelijk kiest ze voor verleidelijk, omdat het rokje een kanten inzet heeft, die de benen laat zien. Zo zijn er eindeloos veel voorbeelden. De jassen, truien en vesten zijn vaak bijna minimalistisch, ware het niet dat ze een opvallend detail hebben. Sommige worden trouwens simpel gehouden, want ook dat is erg stylish.

Helemaal in stijl

De Sweewë vrouw kan ook een vrouw zijn die zich vooral comfortabel kleedt. Op z’n Frans betekent dat een comfy sweater met elegante print, misschien een doorzichtige stof. Schoenen met hakken, hoe hoger hoe beter, hoewel chique sneakers ook mogen. Het gaat vooral om het geheel: kapsel en schoenen moeten ook in stijl zijn. Dan komen de ontwerpen van Sweewë het beste uit. Casual is prima, als er maar over nagedacht is. Dit merk kiest ervoor zijn winkels in Parijs te houden, omdat ze zich daar thuis voelen. Wel verkopen ze inmiddels online in veel andere landen, want die hebben ook de stijl van Sweewë ontdekt.

Naar boven