KENDALL voor ABOUT YOU - 4 december 18:005

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Alle producten van ROYAL REPUBLIQ16
ROYAL REPUBLIQ Chelsea boots 'Prime' in de kleur Zwart, Productweergave

ROYAL REPUBLIQ

EUR 199,00
Beschikbare maten: 38, 39, 40
ROYAL REPUBLIQ Veterlaarsjes in de kleur Roodviolet, Productweergave

-15%

ROYAL REPUBLIQ

EUR 169,00EUR 199,00
Beschikbare maten: 37, 39
ROYAL REPUBLIQ Sneakers laag 'Elpique' in de kleur Zwart, Productweergave

ROYAL REPUBLIQ

EUR 139,00
Beschikbare maten: 36, 37, 39, 40, 41
ROYAL REPUBLIQ Enkellaarsjes in de kleur Zwart, Productweergave

ROYAL REPUBLIQ

EUR 219,00
Beschikbare maten: 36, 38
ROYAL REPUBLIQ Muiltjes 'Allure' in de kleur Camel, Productweergave

-33%

ROYAL REPUBLIQ

EUR 59,90EUR 89,90
Beschikbare maten: 36
ROYAL REPUBLIQ Sneakers laag 'Elpique Derby' in de kleur Wit, Productweergave

ROYAL REPUBLIQ

EUR 139,00
Beschikbare maten: 36, 37, 39, 40
ROYAL REPUBLIQ Veterlaarsjes in de kleur Zwart, Productweergave

ROYAL REPUBLIQ

EUR 199,00
Beschikbare maten: 40
ROYAL REPUBLIQ Veterlaarsjes in de kleur Zwart, Productweergave

ROYAL REPUBLIQ

EUR 219,00
Beschikbare maten: 36, 37, 38, 39, 40

ROYAL REPUBLIQ: karakteristieke en innovatieve schoenen uit Denemarken

Het Deense merk ROYAL REPUBLIQ werd in 2006 opgericht en maakt schoenen en accessoires voor mannen en vrouwen. Het merk gebruikt leer en andere natuurlijk materiaal van hoge kwaliteit en verwerkt dit met de hand tot de prachtigste schoenen, tassen, armbanden en andere accessoires. ROYAL REPUBLIQ combineert op een bedachtzame en innovatieve manier het verleden en de toekomst. Het ontwikkelen van de producten is daardoor bijna een wetenschap, waarbij met precisie wordt gewerkt. Dit resulteert in een unieke collectie schoenen en accessoires waarmee je elke outfit perfect kunt aanvullen en waarop je nooit raakt uitgekeken.

Koninklijk en tijdloos

De naam ROYAL REPUBLIQ zegt het al: een collectie die de koninklijke geschiedenis van Denemarken omarmt, maar tegelijkertijd ook ruimte laat voor modernisering. Met dat in gedachten worden items ontworpen die iets tijdloos hebben. Het merk is ambitieus en kijkt vooruit met een open blik. Hierdoor ontstaan telkens weer functionele collecties met betrouwbare en herkenbare producten. ROYAL REPUBLIQ snapt dat je, wanneer je eenmaal een bepaalde stijl hebt ontwikkeld en graag een bepaald type schoenen draagt, hier niet snel van zult afwijken. Jouw voorkeur verandert niet, maar de technieken worden wel moderner, zodat de items steeds met hun tijd meegaan.

Natuurlijk en duurzaam materiaal

Schoenen moeten niet alleen goed zitten, maar ook een lust zijn voor het oog. ROYAL REPUBLIQ probeert daarom door middel van uitmuntend vakmanschap de juiste balans te Vind geweldigeen tussen comfort, functionaliteit en uiterlijk van de schoen, de tas of het accessoire. De schoenen van ROYAL REPUBLIQ zijn voor elke moderne man of vrouw die zich lekker voelt in dat ene paar, of het nu glamoureuze laarzen zijn of een stel sneakers met een minimalistische look waardoor ze passen bij elke outfit. Het merk heeft ook een uitgebreide collectie tassen en laptop sleeves, die stuk voor stuk een zakelijke maar stijlvolle look hebben. ROYAL REPUBLIQ Vind geweldiget niet elk seizoen opnieuw het wiel uit, maar gelooft juist in de evolutie van zijn stijlen.

FactuurPayPalMasterCardVISAIdealKlarnaDiscoverDiners ClubPostNLDHL
Nederland
*Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.nl/actievoorwaarden
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG