POLARINO
116 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave

POLARINO Outdoor Fashion voor je volgende uitdaging

POLARINO is het kleurrijke merk voor alle hiking- en buitensporters die op zoek zijn naar de juiste balans tussen functionaliteit en design. Daarbij is kenmerkend voor de mode van POLARINO dat bij de kleding en schoenen zeer veel aandacht aan de details wordt geschonken. Dit maakt de producten zeer geschikt voor diverse buitenactiviteiten. Het label maakt namelijk gebruik van innovatieve technieken en hoogwaardige kwaliteitsstoffen. Dit zorgt ervoor dat de kleding comfortabel zit en tijdens de activiteiten goed meebeweegt.

POLARINO kleding put inspiratie uit de hele wereld

POLARINO mode werd gecreëerd als een samenwerkingsproduct tussen Santiago Design en de Mailorder Group Otto. De eerste collectie van de modeontwerpers was in het najaar van 2012 beschikbaar. In de jaren die volgden, werd het kledingmerk steeds populairder. Zo is het label in geheel Europa en zelfs Rusland zeer succesvol. De inspiratie voor de kleuren, ontwerpen en functionele eigenschappen van de items uit de gewilde collecties doen de modeontwerpers overal ter wereld op. Zo stromen de trends van de internationale sportbeurzen over in de modellen en materialen van het kledingmerk. Daarnaast is voor het bedrijf het contact met de klant zeer belangrijk. Dankzij de feedback van buitensporters voldoet de merkkleding steeds beter aan hun wensen. Verder is het voor het merk zeer belangrijk dat de gedragscode voor de werkomstandigheden van de werknemers zeer goed wordt nageleefd. Op deze manier wordt eerlijke mode gegarandeerd. Dit maakt de kleding van het merk echt innovatief en aantrekkelijk.

Smaakvol design met kwaliteitsproducten

De collecties van POLARINO bevatten zeer innovatieve technieken en stoffen van uitstekende kwaliteit. De ontwerpers maken daarbij smaakvolle items, die zeer geschikt zijn voor diverse buitenactiviteiten. Zo wordt bij de kledingstukken veel gebruikgemaakt van fleece-stoffen. Fleece heeft als voornaamste eigenschap dat het een perfecte thermische isolatie biedt, terwijl het toch ook ademt. Zelfs in de ongunstigste weersomstandigheden voelen de fleece jassen, broeken en shirts comfortabel aan. Het draagcomfort wordt daarnaast extra beïnvloed door de opgeruwde structuur van het fleece aan de binnenzijde van de stoffen. Op deze manier kan het vocht van het lichaam via de stof zeer gemakkelijk worden afgevoerd. Bovendien zijn de items uit de collectie winddicht en waterbestendig. Met de kleding van POLARINO kun je op een comfortabele manier buitenactiviteiten ontplooien.

Naar boven