Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
 Merkenheader
Accessoires56

MOSS Copenhagen: hoogstaande en betaalbare Deense mode

MOSS Copenhagen (ook wel bekend als MSCH) is een Deens modemerk voor vrouwen van vrijwel alle leeftijden. Uniek aan dit merk is dat de keten vrijwel alleen in de Deense hoofdstad te Vind geweldigeen is en dat er daarbuiten slechts een aantal winkels zijn die de kleding verkopen, zoals AboutYou.nl. Dit betekent dat je absoluut unieke items aan je garderobe kunt toevoegen die je nergens anders ziet. MOSS Copenhagen ademt een en al urban cool maar dan wel op een zeer toegankelijke manier. Het merk is veelzijdig en biedt dan ook heel veel basics voor jong en oud. Door die diversiteit zal de collectie iedereen op een andere manier aanspreken.

Modern, functioneel en betaalbaar

MOSS Copenhagen springt in het oog met zijn designs, juist door die eenvoud. Over elk item, of het nu een (spijker)broek is, een top of T-shirt, een jas of een jurkje, is goed nagedacht. MOSS Copenhagen bewijst dat functionele mode, de basis voor elke kledingkast, niet saai hoeft te zijn. Dit merk is eindeloos hip zonder daar pretentieus over te zijn. Met stoffen van hoge kwaliteit en ontwerpen waarin de perfecte balans tussen klassiek en modern is gevonden, kun je eeuwig mixen en matchen. Dat MOSS Copenhagen bovendien ook nog eens een heel betaalbaar merk is, met pasvormen voor de gewone Nederlandse vrouw, is ook mooi meegenomen!

Less is more

Als er een modemerk is waar 'less is more' opgaat, is het wel MOSS Copenhagen. Dit doet echter geen moment afbreuk aan de kwaliteit of look. Sterker nog: het gevoel van een soort onopvallendheid maakt dit merk juist extra sterk, omdat je daardoor je eigen draai geeft aan de kleding. Moeiteloos chic met de jurken en jumpsuits wanneer je een feestje hebt, of een heerlijk zachte trui in combinatie met een leren broek of juist een broek met opvallende details voor die casual maar stoere look. En MOSS Copenhagen komt het hele jaar door met nieuwe collecties, wat perfect is voor een update van jouw garderobe met de laatste fashion trends!