MARUTI
2 item(s)
Volgen

maruti, geen familiezaak, wel een hechte familie

De naam klinkt wellicht exotisch, maar vergis je niet: de roots van maruti liggen in Nederland, in een dorpje omringd door velden en beekjes. Een rustgevende, vrije en inspirerende omgeving waarin elke creatieve geest zich thuis voelt en waarin de oprichters van dit merk ongestoord konden experimenteren. Knappe schoenen voor vrouwen maken met innoverende elementen, dat was hun doel. En dat doel wordt nu al enkele jaren verwezenlijkt met maruti! Achter dit schoenenlabel schuilt een klein team dat erg close met elkaar is. Ze zijn weliswaar niet verbonden door bloedverwantschap, maar de liefde voor het vak, die delen ze wel. En dat zie je aan de schoenen!

Het leven is te kort voor saaie schoenen

Eens gek doen, af en toe uit de band springen, we wagen er ons allemaal wel ‘s aan. Sommige dames brengen hun excentrieke karakter tot uiting in hun outfit. Die wordt dan vaak gekarakteriseerd door opvallende patronen, knallende kleuren en bijzondere details. Maar is het niet jammer wanneer die originele extravagantie beperkt blijft tot je kleding? Dat kan beter, dachten ze bij maruti, en van de weeromstuit besloten ze schoenen te creëren die niet alleen goed zitten, maar ook goed te zien zijn. Met schoenen van dit label loop je in de kijker, in de meest positieve zin van het woord. Dankzij de trendy dierenprint vrolijk je eender welke omgeving op en de perfecte pasvorm zorgt ervoor dat je op wolkjes wandelt.

Stem je outfit af op je panterschoenen van maruti

Vrouwen kiezen hun schoenen vaak in functie van hun kleding, maar met maruti kan het ook omgekeerd. Hun opvallende ballerina’s of veterschoenen kan je op meerdere manieren dragen. Eerste optie: het dierenpatroon laten terugkomen in een ander accessoire. Check bijvoorbeeld vergelijkbare handtassen of oorbellen en hou het heerlijk subtiel. Iets minder subtiel, maar wel helemaal in, is je schoenen combineren met een bovenstuk in dezelfde print. Zorg dan wel voor een neutrale broek of rok, want too much is gewoonweg too much! De tweede optie bestaat erin je wilde schoenen te laten clashen met een zakelijke, eerder brave outfit. Denk aan een klassieke blouse en neutraal mantelpakje. De kans is groot dat je gesprekspartners je opvallende schoenen zelfs niet meteen opmerken. Zo loods je ongemerkt de jungle de vergaderruimte binnen, zonder te choqueren!

Naar boven