Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
LACOSTE logo
Lacoste Sport logo
Lacoste LIVE logo

Lacoste LIVE brengt dynamiek in je kledingkast

Lacoste LIVE zorgt voor meer jeugdigheid in je kledingkast. Met deze modelijn wil het traditionele Franse modehuis een jonger publiek aantrekken. Uiteraard vind je de welbekende groene krokodil op de kleding van het merk terug. De oude modellen en technieken blijven echter thuis: innovatieve en hippe outfits zijn in de collectie terug te vinden. Het klassieke poloshirt wordt naar een nieuw niveau getild met jonge en experimentele ontwerpen. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij deze toffe collectie van Lacoste LIVE terecht.

Frisse mode vanuit traditie

Wie kent het bekende merk Lacoste, van sublabel Lacoste LIVE, niet? Het bedrijf werd in de jaren 20 van de vorige eeuw opgericht door René Lacoste. René was ontevreden met de dresscode in de tenniswereld in die tijd. Hij besloot het heft daarom in eigen handen te nemen door zelf een shirt te ontwerpen. Dit shirt betekende zijn doorbraak in de modewereld. Steeds meer mensen gingen het nieuwe poloshirt dragen, waardoor hij immens populair werd. Er volgde talloze collecties en meer dan tachtig jaar aan geschiedenis in de fashionscene. De kleding van Lacoste werd in de loop der tijd steeds aangepast naar de huidige trends. Ook zijn er diverse sublabels opgericht, waar Lacoste LIVE een voorbeeld van is. Nog altijd is het poloshirt van Lacoste in de collectie te vinden, met de handige kraag en de piqué-stof. Het merk blijft dus eer aandoen aan de traditie, terwijl het de innovatieve technieken en huidige trends blijft volgen.

Altijd geslaagd met Lacoste LIVE

Bij Lacoste LIVE slaag je altijd voor de juiste outfit. Het merk beschikt over shirts met toffe, ongewone patronen. Toch kun je ook klassieke, monochrome basics in de collectie vinden. Zo is er altijd een shirt voor de perfecte gelegenheid in het assortiment aanwezig. Vrouwen slagen ook bij het kledingmerk. Zo beschikt Lacoste over verschillende tops en damesjurken. De kledingstukken van het merk behouden altijd een zekere kalmte. Zo behoudt je altijd een chique uitstraling bij het dragen van een Lacoste outfit. De kenmerkende krokodil is overigens uiteraard altijd op de kleding van dit jeugdige sublabel terug te vinden. Dat mag je uiteraard verwachten van Lacoste LIVE.