Klitzeklein
42 item(s)
Volgen

Klitzeklein: kleding voor de allerkleinsten

Het merk Klitzeklein is in 1999 opgericht en maakt kleding voor de allerkleinsten. Ieder jaar komt dit merk met nieuwe stijlvolle items voor jouw kleintje. Het is leuk wanneer je kindje er modieus uitziet, maar de ontwerpers van dit merk richten zich vooral op de kwaliteit. Zachte stoffen en soepele materialen zorgen ervoor dat jouw kleintje de wereld comfortabel kan ontdekken. Alle items worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd, want een mooie toekomst begint bij onze kinderen. Voor elke gelegenheid heeft dit Duitse modelabel schattige babykleding. Kitzeklein kleding is er voor elk seizoen. Luchtige zomershirtjes worden afgewisseld met extra warme jasjes voor in de winter. Het merk maakt items voor zowel jongetjes als meisjes, dus je kunt hier altijd slagen.

Schattige babykleding voor iedere dag

Met een breed aanbod kleertjes van Klitzeklein komt je zoon of dochter altijd modieus voor de dag. Kies uit boxpakken, pantoffeltjes, sokjes, mutsjes, skipakken, shirts, jasjes, nachtkleding en vestjes. De ontwerpers kiezen vooral voor neutrale kleuren, zoals grijs, wit of zwart, maar je vindt hier en daar ook een opvallend kleurtje. Het zijn vooral de prints die alle kleertjes zo uniek maken. Houd het eenvoudig met een simpel streepje of een stipjespatroon, of zoek een vrolijk setje uit met een dierenprint. Er is in ieder geval één ding zeker: de designers van dit merk weten wat schattige kinderkleding is.

De belangrijkste basics dankzij Klitzeklein

Wanneer je een kindje verwacht, weet je niet altijd wat je allemaal in huis moet halen. Klitzeklein maakt het je net iets makkelijker. Dit merk heeft namelijk zogenaamde startersets ontwikkeld. Een set bestaat uit een aantal items die voor elke baby goed van pas komen. Zo weet je dat je kleintje altijd netjes gekleed voor de dag komt. Vanzelfsprekend zijn alle items eindeloos met elkaar te combineren. De kleding is bovendien gemakkelijk schoon te houden en kan probleemloos in de wasmachine. Je kunt je favoriete outfits dus gemakkelijk bewaren voor een toekomstig broertje of zusje. Klitzeklein maakt alle items in talloze maten, dus jouw kleintje ziet er tot de eerste verjaardag sowieso stijlvol uit.

Naar boven